Α. ΠΡΟΒΙΑΣ ΚΑΙ ΣΙΑ

Α. ΠΡΟΒΙΑΣ ΚΑΙ ΣΙΑ

Topos Real Estate

Topos Real Estate

ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΒΟΡΕΙΕΣ ΣΠΟΡΑΔΕΣ | facebook.com | youtube

Παρασκευή 23 Νοεμβρίου 2012

Ευχαριστήρια επιστολή του προπονητή Grappling Α.Ο. Σκοπέλου Mάνου Βασιλείου

Μετά από μια τόσο μακρά και επίπονη προσπάθεια, ήρεμος πια και ευχαριστημένος, θα ήθελα μέσα από αυτό το βήμα, μέσα απ' την καρδιά μου να ευχαριστήσω τους συντελεστές αυτής της τόσο μεγάλης επιτυχίας της σχολής μας και της χώρας μας.
Με τυχαία σειρά ως προς την έκφραση της ευγνωμοσύνης μου, θα ήθελα να ευχαριστήσω:
Την οικογένεια μου, η οποία υπομένει τόσο την καθημερινή πολύωρη απουσία μου στις προπονήσεις, όσο και την για μέρες απουσία μου σε διασυλλογικά, πανελλήνια, πανευρωπαϊκά και παγκόσμια πρωταθλήματα που συμμετέχω με την ομάδας μας. 
Χωρίς την υπομονή τους και την στήριξη τους δεν θα είχα καταφέρει τίποτα. Ιδιαίτερη μνεία σε αυτό αξίζει η σύζυγος μου Ελεάνα.
Την αθλήτρια μου Μαρία Παπαδοπούλου. Όχι γιατί κατέκτησε μέσα στο 2012 χρυσά μετάλλια και επαίνους επί Ελληνικού εδάφους. Όχι γιατί σήμερα είναι η πρώτη καλύτερη αθλήτρια της Ελλάδος, η δεύτερη καλύτερη της Ευρώπης και η τρίτη Παγκοσμίως. 
Θέλω να την ευχαριστήσω γιατί αφενός δικαίωσε την πίστη μου στο πρόσωπο της και αφετέρου κατάφερε ένα ανέφικτο όνειρο πολλών μικρών αθλητών, να το μετατρέψει σε ένα ρεαλιστικό στόχο που όταν κάποιος με πείσμα θέσει, μπορεί να...
τον πετύχει. Να την ευχαριστήσω γιατί μέσα απ την προσπάθεια της κατάφερε να γίνει φωτεινό παράδειγμα προς μίμηση για όλους τους συναθλητές της.
Θέλω να ευχαριστώ όλα τα παιδιά του τμήματος Grappling της σχολής μας που ώρες ολόκληρες κοπίασαν μαζί με εμένα και την Μαρία, για να την προετοιμάσουμε όσο το δυνατόν καλύτερα, ώστε μέσα σε λίγους μήνες να αντιμετωπίσει αθλήτριες μεγαθήρια από την Σουηδία, Πολωνία, Ιταλία, Ουκρανία, Αυστραλία και Σερβία που συμμετείχαν στην κατηγορία της.
Θέλω επίσης να ευχαριστήσω εκ βάθους καρδίας, τους ευγενικούς αυτούς ανθρώπους που πίστεψαν σε μας, οραματίσθηκαν μαζί μας μια νέα γενιά Ελλήνων αθλητών που αναδύεται μέσα απ την στάχτη της χώρας μας και στήριξαν οικονομικά αυτήν μας την προσπάθεια. Χωρίς την βοήθεια των Spyrou hotels & companies, X-treme stores nutrition, Seven athletic wear, Bjj Revolution Hellas Team, Aegean Wave Faros Hotel, Σύλλογο Καταστημάτων Υγειονομικού Ενδιαφέροντος Σκοπέλου, Μεζεδοπωλείο – Ουζερί «Γιαλός», Ναυτικό Πρακτορείο Νίκου Τριανταφύλλου, Όμιλο φίλων Νότη Σφακιανάκη, της εφημερίδας «ΒόρειεςΣποράδες» και του Skopelosonline καθώς επίσης του Δημάρχου Σκοπέλου Γιώργου Μιχελή, του προέδρου Α.Ο Σκοπέλου Γιώργου Κοχύλη καθώς και της Ράνιας Χρήστου-Παναγιώτου, η επιτυχία αυτή δεν θα είχε πραγματοποιηθεί ποτέ.
Κλείνοντας, θα ήθελα να ευχαριστήσω τον πρόεδρο του Grappling και αντιπρόεδρο της Ελληνικής Ομοσπονδίας Πάλης Δημήτρη Τραμπάκουλο γιατί πίστεψε σε εμάς, το μοναδικό αθλητικό σωματείο από την επαρχία που είχε συμμετοχή στην Ελληνική Αποστολή τόσο για το Βέλγιο όσο και για την Πολωνία.
Τέλος θα ήθελα απευθυνόμενος σε όλους να πω, πως όταν τέλος του έτους, μέσα απ' αυτό το βήμα σας παραθέσουμε τον απολογισμό του 2012 θα δείτε πως αυτό το μικρό επαρχιακό σωματείο, πραγματοποίησε μεγάλες επιτυχίες φέτος και πέτυχε διακρίσεις που κάποτε φάνταζαν απίθανες. Ζωηρά σας προτρέπω να εμπιστευτείτε τον Α.Ο. Σκοπέλου, στα τμήματα του οποίου σήμερα γίνεται μια νέα μεγάλη και πολύ σοβαρή προσπάθεια και να δείξουμε μαζί στα παιδιά σας τον μαγικό κόσμο-τρόπο ζωής του αθλητισμού, μακριά από ανθυγιεινές συνήθειες και καταχρήσεις.
Με εκτίμηση,
Μάνος Βασιλείου

2 σχόλια:

  1. ΜΠΡΑΒΟ Μανο για αλλη μια φορα Δεν εχεις μονο παθος για αυτο που κανεις αλλα και ΗΘΟΣ σπανιο για την εποχη μας Κ.Μ

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΣΧΟΛΙΑ ΜΕ ΓΡΑΦΗ greeklish ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ
H efimerida-sporades.blogspot.gr ενθαρρύνει τους αναγνώστες να εκφράζουν τις απόψεις τους μέσα από τo blog. Παρακαλούμε τα κείμενα να μην είναι υβριστικά, να μην συκοφαντούν και να μην γράφονται σε greeklish. Οι διαχειριστές φέρουν ευθύνη μόνο για τα επώνυμα άρθρα των συντακτών και των συνεργατών της.
Σας ευχαριστούμε για την συμμετοχή σας.