Α. ΠΡΟΒΙΑΣ ΚΑΙ ΣΙΑ

Α. ΠΡΟΒΙΑΣ ΚΑΙ ΣΙΑ

Topos Real Estate

Topos Real Estate

ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΒΟΡΕΙΕΣ ΣΠΟΡΑΔΕΣ | facebook.com | youtube

Κυριακή 11 Νοεμβρίου 2012

Η Μαρία Παπαδοπούλου του Α.Ο. Σκοπέλου στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Grappling

Το μεγάλο τους ταξίδι ξεκινούν από αύριο η αθλήτρια του Α.Ο. Σκοπέλου Μαρία Παπαδοπούλου και ο προπονητής της Μάνος Βασιλείου, οι οποίοι συμμετέχουν με την Εθνική μας ομάδα στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Grappling της Διεθνούς Ομοσπονδίας Πάλης (FILA ) που γίνεται από 15-18 Νοεμβρίου στην Κρακοβία της Πολωνίας.
Η Μαρία Παπαδοπούλου με τις οδηγίες της Ελληνικής Ομοσπονδίας Πάλης θα συμμετέχει με τα χρώματα της Εθνικής μας στην κατηγορία γυναικών -70 κιλών τόσο στην κατηγορία No Gi όσο και στην κατηγορία Gi.
Την αποστολή της Εθνικής συνοδεύει ο προπονητής της Μαρίας Μάνος Βασιλείου, σημαντικός παράγοντας εμψύχωσης της αθλήτριας.
Θυμίζουμε ότι η Μαρία Παπαδοπούλου, στο Πανευρωπαϊκό πρωτάθλημα που είχε γίνει στο Βέλγιο τον Ιούνιο (κλικ), είχε καταφέρει να πάρει το ασημένιο μετάλλιο στην κατηγορία της.

3 σχόλια:

  1. ΜΑΡΙΑ ΚΑΛΗ ΤΥΧΗ!!!.ΕΙΜΑΣΤΕ ΜΑΖΙ ΣΟΥ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΣΑΣ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ ΜΕ ΤΑ ΜΕΤΑΛΛΙΑ ΣΤΟ ΛΑΙΜΟ!!! ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ειτε με μεταλλια ειτε χωρις ειμαστε χαρουμενοι μαρια και μας αρκει η τεραστια προσπαθια που κανεις σχεδον μονη σου.μπραβο μαρια!.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΣΧΟΛΙΑ ΜΕ ΓΡΑΦΗ greeklish ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ
H efimerida-sporades.blogspot.gr ενθαρρύνει τους αναγνώστες να εκφράζουν τις απόψεις τους μέσα από τo blog. Παρακαλούμε τα κείμενα να μην είναι υβριστικά, να μην συκοφαντούν και να μην γράφονται σε greeklish. Οι διαχειριστές φέρουν ευθύνη μόνο για τα επώνυμα άρθρα των συντακτών και των συνεργατών της.
Σας ευχαριστούμε για την συμμετοχή σας.