Α. ΠΡΟΒΙΑΣ ΚΑΙ ΣΙΑ

Α. ΠΡΟΒΙΑΣ ΚΑΙ ΣΙΑ

Topos Real Estate

Topos Real Estate

ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΒΟΡΕΙΕΣ ΣΠΟΡΑΔΕΣ | facebook.com | youtube

Πέμπτη 17 Ιανουαρίου 2013

Αρχίζει η αγωνιστική σεζόν 2013 για το τμήμα μαχητικών τεχνών του Α.Ο. Σκοπέλου

Μετά την επιτυχημένη χρονιά του 2012 με την συλλογή πολυάριθμων μεταλλίων σε ελληνικό, πανευρωπαϊκό αλλά και παγκόσμιο επίπεδο, την Κυριακή 20 Ιανουαρίου ξεκινά και επίσημα η αγωνιστική περίοδος 2013 για το τμήμα των μαχητικών πολεμικών τεχνών του Α.Ο. Σκοπέλου, με αυλαία το πανελλήνιο πρωτάθλημα Grappling που θα διεξαχθεί στην Αθήνα από την Ελληνική Ομοσπονδία Πάλης. Στο πανελλήνιο πρωτάθλημα θα αγωνισθεί η Μαρία Παπαδοπούλου και για πρώτη φορά θα συμμετέχουν και οι Παντελής Παχής και Γιώργος Μαριδάκης.
Οι αγώνες θα...
ξεκινήσουν με ζύγιση στις 10.00-11.00.
Κατηγορίες Βάρους
Ανδρών: 62, 66, 71, 77, 84, 92, 100, +100.
Γυναικών: 53, 58, 64, 71, +71.
Ανοχή βάρους: Όχι
Δικαίωμα συμμετοχής έχουν οι αθλητές/τριες που:
Είναι εγγεγραμμένοι στο μητρώο της Επιτροπής μη Ολυμπιακών Αγωνισμάτων Πάλης της ΕΟΦΠ και έχουν γεννηθεί από το 1994 και πριν.
Το τμήμα του Μάνου Βασιλείου δουλεύει εντατικά και με συνεχόμενο ρυθμό καθώς το αγωνιστικό πρόγραμμά του περιλαμβάνει στις 10 Φεβρουαρίου το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Παγκρατίου Αθλήματος στην Λαμία, το Διεθνές Τουρνουά Πάλης στις 2 Μαρτίου πάλι στην Αθήνα καθώς και το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Grappling στον Καναδά τον Ιούνιο με την Εθνική μας ομάδα.

2 σχόλια:

  1. ΚΑΛΗ ΑΡΧΗ ΠΑΙΔΙΑ. ΕΙΜΑΣΤΕ ΜΑΖΙ ΣΑΣ, ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΟ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ ΚΙ ΑΛΛΑ ΜΕΤΑΛΙΑ ΓΙΑ ΝΑ ΜΑΣ ΚΑΝΕΤΕ ΥΠΕΡΗΦΑΝΟΥΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΟΜΑΔΑ ΔΙΑΦΗΜΗΣΗΣ ΤΟΥ ΝΗΣΙΟΥ Κ ΤΗΣ ΠΕΡΦΕΡΕΙΑΣ

    ΟΙ ΑΡΜΟΛΔΙΟΙ ΤΟ ΕΧΟΥΝ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ ???????

    ΓΝΩΘΙ ΜΑΘΩΝ

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΣΧΟΛΙΑ ΜΕ ΓΡΑΦΗ greeklish ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ
H efimerida-sporades.blogspot.gr ενθαρρύνει τους αναγνώστες να εκφράζουν τις απόψεις τους μέσα από τo blog. Παρακαλούμε τα κείμενα να μην είναι υβριστικά, να μην συκοφαντούν και να μην γράφονται σε greeklish. Οι διαχειριστές φέρουν ευθύνη μόνο για τα επώνυμα άρθρα των συντακτών και των συνεργατών της.
Σας ευχαριστούμε για την συμμετοχή σας.