Α. ΠΡΟΒΙΑΣ ΚΑΙ ΣΙΑ

Α. ΠΡΟΒΙΑΣ ΚΑΙ ΣΙΑ

Topos Real Estate

Topos Real Estate

ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΒΟΡΕΙΕΣ ΣΠΟΡΑΔΕΣ | facebook.com | youtube

Κυριακή 13 Ιανουαρίου 2013

Μικροκλοπές στη Σκόπελο

Με αφορμή την τελευταία κλοπή (κλικ) στο ελικοδρόμιο, αναγνώστης γράφει στην efimerida-sporades:
«Τον τελευταίο καιρό έχουμε γίνει μάρτυρες και θύματα αλλεπάλληλων κλοπών στο νησί της Σκοπέλου. Για του λόγου το αληθές παραθέτω τα εξής:
Πριν λίγες μέρες μπήκαν σ' ένα κτήμα στον Άγιο Αρτέμιο και με τη βοήθεια ενός μεγάλου μηχανήματος, τύπου JCB, ξερίζωσαν ολόκληρη ελιά και άφησαν μια τεράστια τρύπα. Υπήρχαν ίχνη από τα λάστιχα του μηχανήματος, αλλά κανείς δεν έδωσε σημασία.
Έκλεψαν 20 σακιά με ελιές από την περιοχή του Πύργου. Επίσης στην ίδια περιοχή έκλεψαν και 1 τόνο ξύλα.
Τίναξαν τις ελιές(!) από ξένο κτήμα, τις πήραν και εξαφανίστηκαν. Όταν πήγε ο ιδιοκτήτης δεν πίστευε στα μάτια του.
Ένα πράσινο Ι.Χ. με τρέιλερ, απ' ό,τι έμαθα ήταν 2 αλλοδαποί, στην περιοχή των Μύλων και έκλεψαν μισό τόνο ξύλα.
Όλα τα παραπάνω περιστατικά είναι σαφείς ενδείξεις ότι...
πρέπει να έχουμε το νου μας 24 ώρες το 24τετράωρο καθώς δεν προστατευόμαστε από το δήμο και κατ' επέκταση από την αστυνομία. Είναι κρίμα σε ένα μικρό νησί, όπου οι περισσότεροι είναι γνωστοί μεταξύ τους, να συμβαίνουν τέτοια πράγματα. Το δυστύχημα είναι ότι υπάρχουν μάρτυρες για όλα αυτά αλλά φοβούνται τα αντίποινα και δεν μιλούν. Κάποια στιγμή θα πρέπει να τελειώνουμε με τους νταβατζήδες και τις συμμορίες για να μην καταντήσουμε σαν το Μπρόνξ της Αμερικής.
Ελπίζω το e mail αυτό να αφυπνίσει τους αρμόδιους.»

7 σχόλια:

  1. Υπάρχουν μάρτυρες και δεν μιλούν;
    Eίναι δυνατόν; Και ποιόν φοβούνται, τον Άλ Καπόνε;
    Δεν πάμε καλά με όλα αυτά που ακούμε και διαβάζουμε, για ξυπνάτε Σκοπελίτες

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Προσθέτω για να μεγαλώσει η λίστα:

    1) Κλάπηκε το τρέιλερ του Ναυτικού Ιστιοπλοϊκού Κολυμβητικού Ομίλου Σκοπέλου (ΝΙΚΟΣ) μέσα από το λιμάνι, παρότι είχε πινακίδα με αριθμό κυκλοφορίας (αυτό συνέβη πριν αρκετούς μήνες).

    2) Εξαφανίζονται κατά διαστήματα αντικείμενα και εργαλεία ναυτοσύνης από τις εγκαταστάσεις του ΝΙΚΟΣ, καθώς και ρεζερβουάρ βενζίνης του Ομίλου αλλά και άλλων ιδιωτικών σκαφών που βρίσκονται στο λιμάνι.

    3) Γνωστή – Άγνωστη συμμορία νεαρών αφαιρεί συστηματικά βενζίνη από παρκαρισμένα αυτοκίνητα, όπου κι αν βρίσκονται αυτά, ακόμα και μέσα στο parking του λιμανιού.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Στον Πευκιά πήραν ένα πολύ μεγάλο κορμό ελιάς που είχε η ιδιοκτήτρια έξω από το σπίτι της, λίγο παραπάνω από το Μύλο, στον περιφερειακό, ένα βράδυ με πολύ κακοκαιρία δύο άτομα με τσουβάλια έκλεβαν ξύλα, από πάρα πολλά καλύβια έχουν κλέψει γεωργικά αντικείμενα και έπεται συνέχεια...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. και η λίστα μεγαλώνει.. εμενα μου κλέψανε τουλάχιστον 2 τονους ξύλα. Ολόκληρη επιχείρηση κάνανε σίγουρα με φορτηγό και δεν άφησαν ούτε κλαράκι.
    Ας κάνουν κάτι οι υπεύθυνοι αλλιώς θα έχουμε άσχημα αποτελέσματα. (βλ. αυτοδικίες και ατυχήματα)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ΕΓΩ ΠΡΟΤΙΜΩ ΝΑ ΚΛΕΨΟΥΝ
    ΤΗΝ ΚΥΡΑ ΜΟΥ.
    ΚΑΙΡΟΣ ΓΙΑ ΑΛΛΑΓΗ .

    ΚΑΛΑΜΙΕΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Οι μάρτυρες φοβούνται και χαζομάρες, και ποιος μου λέει ότι οι μάρτυρες δεν είναι αυτοί που τα κλέβουν; Ε μα θα δω κάποιον να κλέβει και δεν θα το πω ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Αν υπήρχαν μάρτυρες θα μιλούσαν σίγουρα....Αλλά ξέχασα.... δν γίνεται να δώσουμε τον εαυτό μα...!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΣΧΟΛΙΑ ΜΕ ΓΡΑΦΗ greeklish ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ
H efimerida-sporades.blogspot.gr ενθαρρύνει τους αναγνώστες να εκφράζουν τις απόψεις τους μέσα από τo blog. Παρακαλούμε τα κείμενα να μην είναι υβριστικά, να μην συκοφαντούν και να μην γράφονται σε greeklish. Οι διαχειριστές φέρουν ευθύνη μόνο για τα επώνυμα άρθρα των συντακτών και των συνεργατών της.
Σας ευχαριστούμε για την συμμετοχή σας.