Α. ΠΡΟΒΙΑΣ ΚΑΙ ΣΙΑ

Α. ΠΡΟΒΙΑΣ ΚΑΙ ΣΙΑ

Topos Real Estate

Topos Real Estate

ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΒΟΡΕΙΕΣ ΣΠΟΡΑΔΕΣ | facebook.com | youtube

Δευτέρα 7 Ιανουαρίου 2013

Οδηγοί προσοχή στο Καραβοτσάκισμα...

Αναγνώστης/α γράφει στην efimerida-sporades:
«Καλησπέρα!
Σας παρακαλώ κύριε, καθ' ότι δεν σας γνωρίζω προσωπικά, θα ήθελα να σας ενημερώσω για το εξής: Στον δρόμο προς το Καραβοτσάκισμα υπάρχει μία μεγάλη τρύπα στην δεξιά πλευρά του δρόμου, στην οποία ο δήμαρχος και οι συνεργάτες του αγνοούν εντελώς!
Θα γίνει κακό θα σκοτωθούμε, σας παρακαλώ μεταφέρετε το πρόβλημα εάν και εφόσον μπορείτε σε κάποιον αρμόδιο... Χρίζει άμεσης προσοχής!!!
Μην με αγνοήσετε και σεις... Σας ευχαριστώ θερμά!»
Αγαπητέ/ή, το πρόβλημα με τον άσχημο δρόμο στο Καραβοτσάκισμα το θίξαμε τον Σεπτέμβριο του 2011με τίτλο «Οδηγοί προσοχή...»(κλικ) και το έχουμε αναφέρει και σε αρμόδιους... Το επαναφέρουμε και τώρα, ελπίζοντας σε κάποια λύση... Ας ευχηθούμε να μην υπάρξει ατύχημα.

3 σχόλια:

  1. Σας ευχαριστώ πάρα πολύ για την άμεση ανάρτηση και κατανόηση.Ας ελπίσουμε να λυθεί το θέμα λείαν συντόμως.Σας ευχαριστώ και πάλι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Το πρόβλημα στο Καραβοτσάκισμα διορθώθηκε!!! Σας ευχαριστώ πάρα πολύ!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Το είδα σήμερα... Συνεργείο της ΔΕΥΑ έκανε τη δουλειά.
      Ευχαριστούμε για την επικοινωνία.

      Διαγραφή

ΣΧΟΛΙΑ ΜΕ ΓΡΑΦΗ greeklish ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ
H efimerida-sporades.blogspot.gr ενθαρρύνει τους αναγνώστες να εκφράζουν τις απόψεις τους μέσα από τo blog. Παρακαλούμε τα κείμενα να μην είναι υβριστικά, να μην συκοφαντούν και να μην γράφονται σε greeklish. Οι διαχειριστές φέρουν ευθύνη μόνο για τα επώνυμα άρθρα των συντακτών και των συνεργατών της.
Σας ευχαριστούμε για την συμμετοχή σας.