Α. ΠΡΟΒΙΑΣ ΚΑΙ ΣΙΑ

Α. ΠΡΟΒΙΑΣ ΚΑΙ ΣΙΑ

Topos Real Estate

Topos Real Estate

ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΒΟΡΕΙΕΣ ΣΠΟΡΑΔΕΣ | facebook.com | youtube

Τετάρτη 2 Ιανουαρίου 2013

Δημαιρεσίες την Κυριακή στη Σκόπελο

Την Κυριακή 6 Ιανουαρίου στις 2 μ.μ. θα διεξαχθεί η προβλεπόμενη από τα άρθρα 64 και 74 του Ν. 3852/2010 εκλογή των μελών του Προεδρείου του Δημοτικού Συμβουλίου και των μελών της Οικονομικής Επιτροπής του Δήμου Σκοπέλου, σύμφωνα με πρόσκληση που έστειλε ο προεδρεύων σύμβουλος Κων. Σκούρας προς τον Δήμαρχο και τους Δημοτικούς Συμβούλους.
«Θα διαψευσθείς...», μου λέει στέλεχος της δημοτικής αρχής, για τα ονόματα του προέδρου του δημοτικού συμβουλίου και του αντιδημάρχου, που έγραψα ΕΔΩ.

2 σχόλια:

  1. Πενιχρό το ενδιαφέρον για την ονοματολογία . Είναι φυσικό , όταν υπάρχει μηδενική παραγωγή έργου και όλα έχουν εγκαταλειφθεί στον αυτόματο πιλότο . Κρίμα....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Λυπηρότερο του πενιχρού ενδιαφέροντος ο πενιχρός νους, αυτός που όλα τα μηδενίζει, και μάλιστα σε περίοδο που και να μπορεί να κρατιέται ένας Δήμος-κι αυτό φυσικά δεν ισχύει μονάχα για τον δικό μας Δήμο- είναι άθλος. Είτε το θέλουμε όμως είτε όχι η σημερινή δημοτική αρχή και ιδιαίτερα ο Δήμαρχος έχουν καταφέρει το ακατόρθωτο. Κι όποιος πραγματικά νοιάζεται, όχι για τη σημερινή δημοτική αρχή, αλλά για τον τόπο μας αντί να κάνει στείρα κριτική ας σταθεί δίπλα τους.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΣΧΟΛΙΑ ΜΕ ΓΡΑΦΗ greeklish ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ
H efimerida-sporades.blogspot.gr ενθαρρύνει τους αναγνώστες να εκφράζουν τις απόψεις τους μέσα από τo blog. Παρακαλούμε τα κείμενα να μην είναι υβριστικά, να μην συκοφαντούν και να μην γράφονται σε greeklish. Οι διαχειριστές φέρουν ευθύνη μόνο για τα επώνυμα άρθρα των συντακτών και των συνεργατών της.
Σας ευχαριστούμε για την συμμετοχή σας.