Α. ΠΡΟΒΙΑΣ ΚΑΙ ΣΙΑ

Α. ΠΡΟΒΙΑΣ ΚΑΙ ΣΙΑ

Topos Real Estate

Topos Real Estate

ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΒΟΡΕΙΕΣ ΣΠΟΡΑΔΕΣ | facebook.com | youtube

Κυριακή 20 Ιανουαρίου 2013

Πανελλήνιες νίκες και μετάλλια για τους αθλητές μας

Πριν από λίγο τελείωσαν οι απονομές του πανελληνίου πρωταθλήματος Grappling που έγινε στην Αθήνα, με διοργανώτρια την Ελληνική Ομοσπονδία Πάλης.
Μαρία Παπαδοπούλου:
3η πανελλήνια νίκη και
χάλκινο μετάλλιο
Στο τρίτο σκαλί του βάθρου ανέβηκαν η συνήθης ύποπη Μαρία Παπαδοπούλου, που κέρδισε την 3η πανελλήνια θέση και το χάλκινο μετάλλιο στην κατηγορία Gi -71 kg, και ο “νέος” Γιώργος Μαριδάκης που κέρδισε την 3η πανελλήνια θέση και το χάλκινο μετάλλιο στην κατηγορία No Gi -71 kg. Πανελλήνια νίκη πέτυχε και ο πρωτάρης στους αγώνες Παντελής Παχής, ο οποίος στη κατηγορία γιγάντων(!) -100 kg κατέλαβε την 4η θέση.
 Γιώργος Μαριδάκης:
3η πανελλήνια νίκη και
χάλκινο μετάλλιο
Επόμενες αγωνιστικές υποχρεώσεις για το αξιόμαχο τμήμα του Μάνου Βασιλείου στις 10 Φεβρουαρίου το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Παγκρατίου Αθλήματος στην Λαμία, το Διεθνές Τουρνουά Πάλης στις 2 Μαρτίου πάλι στην Αθήνα καθώς και το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Grappling στον Καναδά τον Ιούνιο με την Εθνική μας ομάδα.
ΠΛΗΡΕΣΤΕΡΟ ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΑΥΡΙΟ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΣΧΟΛΙΑ ΜΕ ΓΡΑΦΗ greeklish ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ
H efimerida-sporades.blogspot.gr ενθαρρύνει τους αναγνώστες να εκφράζουν τις απόψεις τους μέσα από τo blog. Παρακαλούμε τα κείμενα να μην είναι υβριστικά, να μην συκοφαντούν και να μην γράφονται σε greeklish. Οι διαχειριστές φέρουν ευθύνη μόνο για τα επώνυμα άρθρα των συντακτών και των συνεργατών της.
Σας ευχαριστούμε για την συμμετοχή σας.