Α. ΠΡΟΒΙΑΣ ΚΑΙ ΣΙΑ

Α. ΠΡΟΒΙΑΣ ΚΑΙ ΣΙΑ

Topos Real Estate

Topos Real Estate

ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΒΟΡΕΙΕΣ ΣΠΟΡΑΔΕΣ | facebook.com | youtube

Τετάρτη 2 Απριλίου 2014

Aνάδειξη μνημείων στον αρχαιολογικό χώρο της Σελινούντος

Η Δημοτική Αρχή Σκοπέλου ανακοινώνει την ένταξη του έργου «ανάδειξη μνημείων στον αρχαιολογικό χώρο της Σελινούντος στο Λουτράκι», ύψους 46.000 ευρώ. Με το έργο αυτό αναμένεται να αναβαθμιστεί η παρουσία του Λουτρακίου στον τουριστικό χάρτη του νησιού και να προσελκύσει πλήθος επισκεπτών, τους οποίους η συγκεκριμένη περιοχή έχει μεγάλη ανάγκη.

Το έργο αυτό, σε συνδυασμό με τις παρεμβάσεις που έχει αποφασίσει το Δημοτικό Λιμενικό Ταμείο Σκοπέλου (προμήθεια νέας πλωτής εξέδρας), θα δώσει στο Λουτράκι την ευκαιρία να διαδραματίσει το ρόλο που του αξίζει στα δρώμενα του νησιού μας.

Θερμές ευχαριστίες στον Περιφερειάρχη Θεσσαλίας κ. Κώστα Αγοραστό και τους συνεργάτες του για τη συνεργασία και τη συμπαράσταση.

Έπεται συνέχεια….

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΣΧΟΛΙΑ ΜΕ ΓΡΑΦΗ greeklish ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ
H efimerida-sporades.blogspot.gr ενθαρρύνει τους αναγνώστες να εκφράζουν τις απόψεις τους μέσα από τo blog. Παρακαλούμε τα κείμενα να μην είναι υβριστικά, να μην συκοφαντούν και να μην γράφονται σε greeklish. Οι διαχειριστές φέρουν ευθύνη μόνο για τα επώνυμα άρθρα των συντακτών και των συνεργατών της.
Σας ευχαριστούμε για την συμμετοχή σας.