Α. ΠΡΟΒΙΑΣ ΚΑΙ ΣΙΑ

Α. ΠΡΟΒΙΑΣ ΚΑΙ ΣΙΑ

Topos Real Estate

Topos Real Estate

ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΒΟΡΕΙΕΣ ΣΠΟΡΑΔΕΣ | facebook.com | youtube

Πέμπτη 10 Απριλίου 2014

Ανάβρα - Ένα χωριό πρότυπο ανάπτυξης

Εκδήλωση - ομιλία στην Σκιάθο

Ο συνδυασμός «Νέα Πνοή» παρακολουθώντας τις εξελίξεις και τα επιτυχημένα παραδείγματα τοπικής αυτοδιοίκησης σας προσκαλεί στην εκδήλωση - ομιλία που διοργανώνει, στις 12 και 13 Απριλιου 2014 και ώρα 19:00 στο χώρο εκδηλώσεων «Ασπρόλιθος» με θέμα:
«Ανάβρα - Ένα χωριό πρότυπο ανάπτυξης»

Το θέμα θα σνατττύξει ο τέως Κοινοτάρχης Ανάβρας Μαγνησίας και πρόεδρος της οργάνωσης «Ανάβρα-Ζώ» κ. Τσουκαλάς Δημήτριος.

Θα παρακολουθήσουμε την παρουσίαση του τρόπου με τον οποίον εργάστηκε μία ομάδα ανθρώπων εμπνέοντας μία νέα νοοτροπία και καθιστώντας το χωριό τους πρότυπο σε ολόκληρη την επικράτεια.

Θα γνωρίσουμε το μοντέλο ανάπτυξης το οποίο ο συνδυασμός μας έχει στόχο να εφαρμόσει, αξιοποιώντας τα συγκριτικά πλεονεκτήματα του τόπου μας, τις νέες τεχνολογίες, την καινοτομία και τα ευρωπαϊκά προγράμματα στήριξης.

Με εκτίμηση

Για τον Συνδυασμό «Νέα Πνοή»

Πασχάλης Μανώλης
Υπ. Δήμαρχος Σκιάθου

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΣΧΟΛΙΑ ΜΕ ΓΡΑΦΗ greeklish ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ
H efimerida-sporades.blogspot.gr ενθαρρύνει τους αναγνώστες να εκφράζουν τις απόψεις τους μέσα από τo blog. Παρακαλούμε τα κείμενα να μην είναι υβριστικά, να μην συκοφαντούν και να μην γράφονται σε greeklish. Οι διαχειριστές φέρουν ευθύνη μόνο για τα επώνυμα άρθρα των συντακτών και των συνεργατών της.
Σας ευχαριστούμε για την συμμετοχή σας.