Α. ΠΡΟΒΙΑΣ ΚΑΙ ΣΙΑ

Α. ΠΡΟΒΙΑΣ ΚΑΙ ΣΙΑ

Topos Real Estate

Topos Real Estate

ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΒΟΡΕΙΕΣ ΣΠΟΡΑΔΕΣ | facebook.com | youtube

Τρίτη 8 Απριλίου 2014

Αγάλος Φωτόπουλος: Διεκδικούμε την ψήφο σας, ζητάμε την εμπιστοσύνη σας, θέλουμε την βοήθειά σας!

Η δική σας στήριξη, η δύναμή μας!

Αγαπητοί συμπολίτες, αγαπητοί φίλοι, 

Αγάλος Φωτόπουλος
υποψήφιος
τοπικός σύμβουλος
Μετακομίζοντας απ΄ την Αθήνα και μένοντας τα τελευταία 17 χρόνια στη Γλώσσα Σκοπέλου, επέστρεψα στη γενέτειρά μου, για να ζήσω πιο ανθρώπινα  και να δραστηριοποιηθώ επιχειρηματικά, στο χωριό από το οποίο κατάγομαι. 

Ως ελεύθερος επαγγελματίας, με την βοήθεια της οικογένειάς μου, των γνωστών και συγχωριανών, με δουλειά και κόπο, κατάφερα να εδραιωθώ στο χώρο. Η αγάπη μου για την περιοχή μας, η όρεξή μου και η θέληση για προσφορά στα κοινά, η εκτίμηση του κόσμου προς το πρόσωπό μου, με οδήγησαν στο να πάρω την απόφαση, να συμμετάσχω στις αυτοδιοικητικές εκλογές του Μαΐου, ως υποψήφιος Τοπικός Σύμβουλος, με τον συνδυασμό «Δημοτική Υπέρβαση» του υποψηφίου Δημάρχου Χρήστου Βασιλούδη.

Στην επιλογή μου αυτή πρωτίστως συνέβαλε η προσωπικότητα του κ. Βασιλούδη. Ενός ειλικρινή ανθρώπου, έντιμου, ενός ανθρώπου με δυναμική, με ιδέες, με δράση!

Επίσης, η ομάδα και οι υπόλοιποι συνυποψήφιοι, τοπικοί και δημοτικοί. Άνθρωποι, που πιστεύω πως μπορώ να συνεργαστώ μαζί τους για...
να πετύχουμε, όσα περισσότερα γίνεται. Με δημοκρατικές αρχές, στόχους, καθημερινό αγώνα και συνεχή προσπάθεια, είμαι πεπεισμένος πως μπορούμε να κάνουμε την διαφορά και να πάμε βήματα μπροστά τον τόπο μας!

Με ιδέες, με όνειρα που θέλουμε να γίνουν πραγματικότητα, φανταζόμαστε ένα μέλλον διαφορετικό. Στηρίζοντας και προσπαθώντας να δώσουμε λύσεις στα προβλήματα του κάθε συμπολίτη μας, θ' αγωνιζόμαστε πάντα για το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα. 

Μέσα από την προβολή, την προώθηση και την ανάπτυξη του τόπου μας, του νησιού μας, μπορεί να επιτευχθεί και η ανάπτυξη όλων μας. 

Γι΄ αυτό και διεκδικούμε την ψήφο σας, ζητάμε την εμπιστοσύνη σας, θέλουμε την βοήθειά σας! 

Η δική σας στήριξη, η δύναμή μας!

Αγάλος Φωτόπουλος 

Υποψήφιος Τοπικός Σύμβουλος 
Με τον συνδυασμό «Δημοτική Υπέρβαση»
του υποψηφίου Δημάρχου Σκοπέλου
Χρήστου Βασιλούδη

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΣΧΟΛΙΑ ΜΕ ΓΡΑΦΗ greeklish ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ
H efimerida-sporades.blogspot.gr ενθαρρύνει τους αναγνώστες να εκφράζουν τις απόψεις τους μέσα από τo blog. Παρακαλούμε τα κείμενα να μην είναι υβριστικά, να μην συκοφαντούν και να μην γράφονται σε greeklish. Οι διαχειριστές φέρουν ευθύνη μόνο για τα επώνυμα άρθρα των συντακτών και των συνεργατών της.
Σας ευχαριστούμε για την συμμετοχή σας.