Α. ΠΡΟΒΙΑΣ ΚΑΙ ΣΙΑ

Α. ΠΡΟΒΙΑΣ ΚΑΙ ΣΙΑ

Topos Real Estate

Topos Real Estate

ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΒΟΡΕΙΕΣ ΣΠΟΡΑΔΕΣ | facebook.com | youtube

Πέμπτη 10 Απριλίου 2014

Φασισμός Α.Ε.

Επειδή φασισμός δεν είναι μόνο η συμμορία της Χρυσής Αυγής αλλά και οι πολιτικοί, οι επιχειρηματίες και οι εκδότες που την εξέθρεψαν……
Επειδή η οικονομική κρίση που ευνοεί την ανάπτυξη του φασισμού και του ναζισμού είναι μπροστά μας και όχι πίσω μας…
Επειδή ολόκληρη η Ευρώπη βυθίζεται στο σκοτάδι της άκρας δεξιάς…
Οι δημιουργοί του Debtocracy και του Catastroika επιστρέφουν με ένα νέο ντοκιμαντέρ.
Θέλουμε να σας διηγηθούμε μικρές, άγνωστες ιστορίες από το παρελθόν, το παρόν και το μέλλον του φασισμού και τις διασυνδέσεις του με τα οικονομικά συμφέροντα κάθε εποχής. Θα ταξιδέψουμε από την Ιταλία του Μουσολίνι, στην Ελλάδα της κατοχής, του εμφυλίου και της δικτατορίας και από τη ναζιστική Γερμανία του Χίτλερ στο σήμερα. Το νέο ντοκιμαντέρ θα συνεχίσει στα βήματα του Debtocracy και του Catastroika, όπου περιγράψαμε τα αίτια της κρίσης χρέους, τις επιπτώσεις του μνημονίου, την κατάλυση της δημοκρατίας και το ολοκληρωτικό ξεπούλημα της χώρας.
Τα σχήματα ΑΡ.ΕΝ. Βόλου προβάλουν σε συνεργασία με τον Άρη Χατζηστεφάνου και το INFOWAR το νέο του ντοκιμαντέρ ΦΑΣΙΣΜΟΣ Α.Ε. επιδιώκοντας να αναδείξουν το πραγματικό του πρόσωπο τόσο σε πολιτικό, κοινωνικό-οικονομικό όσο και σε πολιτισμικό επίπεδο στο πέρασμα των χρόνων. Ακόμα στοχεύουμε στο να αναδείξουμε τις μορφές και το ρόλο του σήμερα, στον σύγχρονο καπιταλιστικό ολοκληρωτισμό και την αναγκαία δημιουργία ενός μαζικού μαχητικού αντιφασιστικού κινήματος που θα αποτελεί την βάση ενός προτάγματος συνολικής σύγκρουσης με τα εγχώρια και διεθνή οικονομικά συμφέροντα, το πολιτικό προσωπικό των οποίων ενσωματώνει την ακροδεξιά ατζέντα για την συνέχιση των μνημονίων και της λιτότητας.
Καλούμε όλους και όλες την Πέμπτη 10 Απριλίου 8:30μ.μ. στην προβολή του ντοκιμαντέρ στον θόλο (αμφιθέατρο Σαράτση).

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΣΧΟΛΙΑ ΜΕ ΓΡΑΦΗ greeklish ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ
H efimerida-sporades.blogspot.gr ενθαρρύνει τους αναγνώστες να εκφράζουν τις απόψεις τους μέσα από τo blog. Παρακαλούμε τα κείμενα να μην είναι υβριστικά, να μην συκοφαντούν και να μην γράφονται σε greeklish. Οι διαχειριστές φέρουν ευθύνη μόνο για τα επώνυμα άρθρα των συντακτών και των συνεργατών της.
Σας ευχαριστούμε για την συμμετοχή σας.