Α. ΠΡΟΒΙΑΣ ΚΑΙ ΣΙΑ

Α. ΠΡΟΒΙΑΣ ΚΑΙ ΣΙΑ

Topos Real Estate

Topos Real Estate

ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΒΟΡΕΙΕΣ ΣΠΟΡΑΔΕΣ | facebook.com | youtube

Πέμπτη 10 Απριλίου 2014

Ο Παντελής Χρυσοφός υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος με τον συνδυασμό «Δημοτική Υπέρβαση» του Χρ. Βασιλούδη

Γεννήθηκα στην Αθήνα το 1967, από μάνα Σκοπελίτισσα και πατέρα Σκοπελίτη. Ζω και εργάζομαι στη Σκόπελο από το 1991, στολίζοντας την με την χαρακτηριστική σκοπελίτικη πέτρα. Τη Σκόπελο θεωρώ ως τη μόνη ιδιαίτερη πατρίδα μου. Το ενδιαφέρον μου για τα κοινά το εκδήλωνα από μικρός με πολλούς τρόπους, ενώ στις τελευταίες αυτοδιοικητικές εκλογές κατέβηκα ως υποψήφιος Δημοτικός Σύμβουλος και ήδη υπηρετώ από τη θέση αυτή το Δήμο Σκοπέλου, ενώ παράλληλα εδώ και δύο χρόνια έχω εκλεγεί και πρόεδρος του Συλλόγου Γονέων του Δημοτικού Σχολείου Σκοπέλου, όπου φοιτά ο δεκάχρονος γιός μου.
Θεωρώ πως ο τόπος μας, πανέμορφος και προνομιούχος, αλλά με πολλά και διάφορα άλυτα από χρόνια προβλήματα, έχει ανάγκη από φρέσκιες ιδέες, δημιουργικότητα, αγάπη και αφοσίωση, από νέους έντιμους ανθρώπους, που θα σκύψουν με γνώση και φροντίδα στα ζητήματα που απασχολούν τον πολίτη του νησιού μας, θα αγωνιστούν για την εξεύρεση λύσεων και κυρίως θα κάνουν το παν, όχι μόνο για να αναδείξουν με τον καλύτερο τρόπο τις φυσικές ομορφιές του τόπου μας, αλλά  και για να δημιουργήσουν τις υποδομές εκείνες που θα βελτιώσουν την καθημερινότητα των Σκοπελιτών και θα προσελκύσουν ένα υψηλής ποιότητας τουριστικό ρεύμα, πολύτιμο για την οικονομική ευημερία όλων. Η οικονομική κρίση που οδήγησε σε αδιέξοδο πολλούς Δήμους της χώρας, ειδικά στη Σκόπελο μπορεί εν μέρει να αντιμετωπιστεί αν αξιοποιηθούν σωστά οι πηγές που μπορούν να εξασφαλίσουν στο Δήμο μας ίδιους πόρους, πολύτιμους για την υλοποίηση του προγράμματος αισθητικών και άλλων παρεμβάσεων της τοπικής αυτοδιοίκησης.

Με πολλή όρεξη για δουλειά ζητώ και πάλι την εμπιστοσύνη των συμπολιτών μου και την ψήφο τους, την οποία υπόσχομαι να τιμήσω όπως της αξίζει.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΣΧΟΛΙΑ ΜΕ ΓΡΑΦΗ greeklish ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ
H efimerida-sporades.blogspot.gr ενθαρρύνει τους αναγνώστες να εκφράζουν τις απόψεις τους μέσα από τo blog. Παρακαλούμε τα κείμενα να μην είναι υβριστικά, να μην συκοφαντούν και να μην γράφονται σε greeklish. Οι διαχειριστές φέρουν ευθύνη μόνο για τα επώνυμα άρθρα των συντακτών και των συνεργατών της.
Σας ευχαριστούμε για την συμμετοχή σας.