Α. ΠΡΟΒΙΑΣ ΚΑΙ ΣΙΑ

Α. ΠΡΟΒΙΑΣ ΚΑΙ ΣΙΑ

Topos Real Estate

Topos Real Estate

ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΒΟΡΕΙΕΣ ΣΠΟΡΑΔΕΣ | facebook.com | youtube

Τρίτη 1 Απριλίου 2014

Το Πυροσβεστικό Κλιμάκιο Σκοπέλου ενημερώνει...

Την Δευτέρα 31 Μαρτίου και κατόπιν συνεννόησης με την διεύθυνση του Δημοτικού Σχολείου Σκοπέλου, ο Διοικητής του Πυροσβεστικού Κλιμακίου Σκοπέλου Ανθυποπυραγός Οικονόμου Παναγιώτης με ένα πυροσβεστικό όχημα και ένα πυροσβέστη, μετέβησαν στο χώρο του σχολείου, μίλησαν στους μαθητές  για το έργο της  πυροσβεστικής, πως πρέπει να αντιδρούμε σε περιπτώσεις πυρκαγιάς και έγινε εμπεριστατωμένη ενημέρωση των μαθητών αλλά και των εκπαιδευτικών περί του σεισμού, πώς αντιμετωπίζεται,ποιες διαδικασίες πρέπει να ακολουθηθούν για μια ασφαλή εκκένωση του κτιρίου από μαθητές-προσωπικό και  στο τέλος της εκπαιδευτικής διαδικασίας έγινε και μία μικρή...
άσκηση αντιμετώπισής του (σχέδιο εκκένωσης κτιρίου που τηρείται στο σχολείο).

Επίσης  οι μαθητές είχαν την  ευκαιρία να ενημερωθούν για τη στολή του πυροσβέστη και να μάθουν το πόσο χρήσιμη είναι η εφαρμογή της στο πυροσβεστικό προσωπικό όταν εκτελεί καθήκοντα πυρόσβεσης - διάσωσης.

Να σημειωθεί ότι τέτοιου είδους διαλέξεις - εκπαιδεύσεις θα πραγματοποιηθούν και στο Γυμνάσιο-Λύκειο Σκοπέλου.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΣΧΟΛΙΑ ΜΕ ΓΡΑΦΗ greeklish ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ
H efimerida-sporades.blogspot.gr ενθαρρύνει τους αναγνώστες να εκφράζουν τις απόψεις τους μέσα από τo blog. Παρακαλούμε τα κείμενα να μην είναι υβριστικά, να μην συκοφαντούν και να μην γράφονται σε greeklish. Οι διαχειριστές φέρουν ευθύνη μόνο για τα επώνυμα άρθρα των συντακτών και των συνεργατών της.
Σας ευχαριστούμε για την συμμετοχή σας.