Α. ΠΡΟΒΙΑΣ ΚΑΙ ΣΙΑ

Α. ΠΡΟΒΙΑΣ ΚΑΙ ΣΙΑ

Topos Real Estate

Topos Real Estate

ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΒΟΡΕΙΕΣ ΣΠΟΡΑΔΕΣ | facebook.com | youtube

Κυριακή 6 Απριλίου 2014

O θησαυρός της Φίνος Φιλμ στο διαδίκτυο

Σπάνιο φωτογραφικό υλικό από τις ταινίες της Φίνος Φιλμ, από τη ζωή του Φιλοποίμενα Φίνου, στοιχεία από ταινίες και βιογραφικά ηθοποιών και σκηνοθετών που συνεργάστηκαν με την εταιρία κατά την 34χρονη λαμπρή πορεία της περιλαμβάνει η ιστοσελίδα της Finos Film που βρίσκεται στον διαδικτυακο "αέρα".
Η κυρά μας η μαμή (1958)
Στην ιστοσελίδα μπορείτε να αντλήσετε πληροφορίες για τις ταινίες της Φ.Φ., τους συντελεστές, την ημερομηνία προβολής, καθώς και αποσπάσματα κριτικών.

Λατέρνα, φτώχεια και φιλότιμο (1955)
Επιπλέον, μπορεί κανείς να βρει τα βιογραφικά δεκάδων ηθοποιών, σκηνοθετών, σεναριογράφων, αλλά και άλλων συντελεστών των ταινιών του παλιού ελληνικού κινηματογράφου και σπάνιο φωτογραφικό υλικό, ενώ σύντομα θα εμπλουτιστεί με τρέιλερ και βίντεο σχετικά με τη Φίνος Φιλμ.

Απολαύστε την εδώ:

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΣΧΟΛΙΑ ΜΕ ΓΡΑΦΗ greeklish ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ
H efimerida-sporades.blogspot.gr ενθαρρύνει τους αναγνώστες να εκφράζουν τις απόψεις τους μέσα από τo blog. Παρακαλούμε τα κείμενα να μην είναι υβριστικά, να μην συκοφαντούν και να μην γράφονται σε greeklish. Οι διαχειριστές φέρουν ευθύνη μόνο για τα επώνυμα άρθρα των συντακτών και των συνεργατών της.
Σας ευχαριστούμε για την συμμετοχή σας.