Α. ΠΡΟΒΙΑΣ ΚΑΙ ΣΙΑ

Α. ΠΡΟΒΙΑΣ ΚΑΙ ΣΙΑ

Topos Real Estate

Topos Real Estate

ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΒΟΡΕΙΕΣ ΣΠΟΡΑΔΕΣ | facebook.com | youtube

Κυριακή 10 Αυγούστου 2014

Στην εποχή του κλεφτοφάναρου η πρωτογενής παραγωγή

Έκθεση τοπικών προϊόντων στο παλιό λιμάνι
Άνοιξε χθες, χωρίς καμία διαφήμιση, η Έκθεση Τοπικών Προϊόντων Σκοπέλου, εν μέσω γκρίνιας από τα "επίσημα" καταστήματα. Οι λίγοι παραγωγοί που πήγαν να στήσουν στο χώρο της έκθεσης βρέθηκαν προ εκπλήξεως, αφού οι κολώνες του δημοτικού φωτισμού στην πλευρά που είχαν στηθεί τα τραπεζάκια τους  δεν άναβαν!
Την κατάσταση έσωσαν μερικά κλεφτοφάναρα και φακοί, αλλά και ένας προβολέας που δανείστηκαν από τον Γιώργο Μιχαήλ, ο οποίος πραγματοποιούσε εκδήλωση για την πανσέληνο λίγα μέτρα παρακάτω.

Παρ' όλα αυτά αξίζει να επισκεφθείτε την έκθεση αφού εκεί μπορείτε να δοκιμάσετε και να αγοράσετε δαμάσκηνα Σκοπέλου, γλυκό αυγάτο, σπιτικά λικέρ και ντόπιο κρασί, σκοπελίτικα χαμαλιά, μέλι και προϊόντα αυτού, όπως γύρη, ρακόμελο, αλλά και υπέροχα και μυρωδάτα χειροποίητα σαπούνια.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΣΧΟΛΙΑ ΜΕ ΓΡΑΦΗ greeklish ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ
H efimerida-sporades.blogspot.gr ενθαρρύνει τους αναγνώστες να εκφράζουν τις απόψεις τους μέσα από τo blog. Παρακαλούμε τα κείμενα να μην είναι υβριστικά, να μην συκοφαντούν και να μην γράφονται σε greeklish. Οι διαχειριστές φέρουν ευθύνη μόνο για τα επώνυμα άρθρα των συντακτών και των συνεργατών της.
Σας ευχαριστούμε για την συμμετοχή σας.