Α. ΠΡΟΒΙΑΣ ΚΑΙ ΣΙΑ

Α. ΠΡΟΒΙΑΣ ΚΑΙ ΣΙΑ

Topos Real Estate

Topos Real Estate

ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΒΟΡΕΙΕΣ ΣΠΟΡΑΔΕΣ | facebook.com | youtube

Κυριακή 28 Σεπτεμβρίου 2014

Καλό το ξεκίνημα του Α.Ο. Σκοπέλου / 1-2 τους "Αργοναύτες" στο Γήπεδο της Σούρπης

Με το δεξί ξεκίνησε τις αγωνιστικές υποχρεώσεις της στο νέο πρωτάθλημα ομάδα ποδοσφαίρου του Α.Ο. Σκοπέλου στο σημερινό παιχνίδι της εκτός έδρας κόντρα στους "Αργοναύτες".
Η ομάδα του Γιάννη Γλύκου στο α' ημίχρονο βρέθηκε να χάνει με 1-0 έπειτα από πέναλτι που παραχώρησε ο Ταλαδιανός στο 18' και μέχρι το 45' δεν κατάφερε να παίξει καλή μπάλα και να δημιουργήσει προϋποθέσεις για κάτι καλό, ίσως από τον άσχημο αγωνιστικό χώρο, αλλά και από το δύσκολο ταξίδι με πολλά μποφόρ που είχαν οι ποδοσφαιριστές μέχρι να φθάσουν στο Βόλο.

Στο δεύτερο 45λεπτο η ομάδα εμφανίστηκε βελτιωμένη και "βάζοντας την μπάλα κάτω" κατάφερε να ισοφαρίσει με τον Έρζον Χισάι στο 55' και να πάρει πανηγυρικό διπλό στο 85' με τον  Προκοπίου να επιτυγχάνει γκολ και να κάνει το 1-2.

Ο γενικός αρχηγός Μανώλης Γαρουφαλής που συνόδευσε την ομάδα στο Βόλο ευχαριστεί τους "Αργοναύτες" για την άψογη φιλοξενία τους.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΣΧΟΛΙΑ ΜΕ ΓΡΑΦΗ greeklish ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ
H efimerida-sporades.blogspot.gr ενθαρρύνει τους αναγνώστες να εκφράζουν τις απόψεις τους μέσα από τo blog. Παρακαλούμε τα κείμενα να μην είναι υβριστικά, να μην συκοφαντούν και να μην γράφονται σε greeklish. Οι διαχειριστές φέρουν ευθύνη μόνο για τα επώνυμα άρθρα των συντακτών και των συνεργατών της.
Σας ευχαριστούμε για την συμμετοχή σας.