Α. ΠΡΟΒΙΑΣ ΚΑΙ ΣΙΑ

Α. ΠΡΟΒΙΑΣ ΚΑΙ ΣΙΑ

Topos Real Estate

Topos Real Estate

ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΒΟΡΕΙΕΣ ΣΠΟΡΑΔΕΣ | facebook.com | youtube

Δευτέρα 15 Σεπτεμβρίου 2014

Αναφορά Μεϊκόπουλου για το 2ο Δημοτικό Σχολείο Γλώσσας

Αναφορά προς το Προεδρείο της Βουλής κατέθεσε ο βουλευτής Μαγνησίας του ΣΥΡΙΖΑ Αλέξανδρος Μεϊκόπουλος ζητώντας να ανασταλεί η υποβάθμιση του 2ου Δημοτικού Σχολείου Γλώσσας Σκοπέλου.

Η αναφορά έχει ως εξής:
Ο βουλευτής Μαγνησίας, Αλέξανδρος Μεϊκόπουλος, διαβιβάζει, ως αναφορά, το με αρ. πρωτ. 7992/12.09.2014 Ομόφωνο Ψήφισμα (κλικ) του Δημοτικού Συμβουλίου Σκοπέλου για την υποβάθμιση του 2ου Δημοτικού Σχολείου Γλώσσας από εξαθέσιο σε τετραθέσιο.
Καταγγέλλεται η ενταγμένη στο πλαίσιο περικοπών για την εξοικονόμηση πόρων Απόφαση του Υπουργείου Παιδείας, που οξύνει τον διαχωρισμό των μαθητών σε παιδιά πρώτης και δεύτερης κατηγορίας και δρα αντιαναπτυξιακά για την περιοχή, αφού αποθαρρύνει την μόνιμη εγκατάσταση πολλών οικογενειών στην περιοχή.
Επειδή, εκτός από δικαιωματική η διασφάλιση της ισότιμης πρόσβασης στη γνώση είναι για τους μαθητές και τις οικογένειές τους στις νησιωτικές και ορεινές περιοχές αντικίνητρο αστικής μετανάστευσης, παρακαλείται ο κ. Υπουργός να εξετάσει ουσιαστικά την παρούσα αναφορά

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΣΧΟΛΙΑ ΜΕ ΓΡΑΦΗ greeklish ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ
H efimerida-sporades.blogspot.gr ενθαρρύνει τους αναγνώστες να εκφράζουν τις απόψεις τους μέσα από τo blog. Παρακαλούμε τα κείμενα να μην είναι υβριστικά, να μην συκοφαντούν και να μην γράφονται σε greeklish. Οι διαχειριστές φέρουν ευθύνη μόνο για τα επώνυμα άρθρα των συντακτών και των συνεργατών της.
Σας ευχαριστούμε για την συμμετοχή σας.