Α. ΠΡΟΒΙΑΣ ΚΑΙ ΣΙΑ

Α. ΠΡΟΒΙΑΣ ΚΑΙ ΣΙΑ

Topos Real Estate

Topos Real Estate

ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΒΟΡΕΙΕΣ ΣΠΟΡΑΔΕΣ | facebook.com | youtube

Τρίτη 23 Σεπτεμβρίου 2014

Aλλαγή πολιτικής αντίληψης

Ο Δημοτικός Σύμβουλος Σκοπέλου κ. Άγγελος Ξηντάρης γράφει στην εφημερίδα «Βόρειες Σποράδες» με αφορμή τη συγκρότηση σε σώμα (κλικ) του νέου Δ.Σ. της Ένωσης Ξενοδόχων Σκοπέλου:
«Κατ' αρχήν να ευχηθώ καλή δουλειά και συνεργασία στο νέο Δ.Σ. της Ένωσης Ξενοδόχων. Βεβαίως το ίδιο θα περίμενα -έχουν περάσει 10  χρόνια και δεν έχουν γίνει εκλογές-να γίνει, ένα νέο Δ.Σ. του Συλλόγου Ενοικιαζόμενων Δωματίων για να τους ευχηθώ. 
Επίσης, καλή συνεργασία  χρειάζεται και με το σύλλογο Καταστηματαρχών Παραλίας.  
Διάβασα ότι αποφασίσατε να ορίσετε ένα μέλος σας στην Τουριστική  Επιτροπή Προβολής του Δήμου. Σεβαστή η απόφαση σας και χωρίς να θέλω να εισέλθω και να κρίνω τις αποφάσεις σας, προσωπικά διαφωνώ και θέλω να κάνω δημόσια μια πρόταση για συζήτηση. Η πρόταση μου είναι η εξής: Το νέο σας Δ.Σ. να αναλάβει την πρωτοβουλία, σε συνεργασία με νεοεκλεγμένο Δ.Σ. του συλλόγου Ενοικιαζομένων Δωματίων και του συλλόγου Καταστηματαρχών Παραλίας, για την συγκρότηση της επιτροπής ΤΟΥΡΙΣΜΟΥ με έμπειρα και ικανά στελέχη από το χώρο  του Τουρισμού και βεβαίως να κληθεί και ο Δήμος να συμμετέχει με Δημοτικούς Συμβούλους, αρωγός σε κάθε προσπάθεια σας. 
Eυχαριστώ. 
ΑΓΓΕΛΟΣ ΞΗΝΤΑΡΗΣ 
Δημοτικός Σύμβουλος»

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΣΧΟΛΙΑ ΜΕ ΓΡΑΦΗ greeklish ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ
H efimerida-sporades.blogspot.gr ενθαρρύνει τους αναγνώστες να εκφράζουν τις απόψεις τους μέσα από τo blog. Παρακαλούμε τα κείμενα να μην είναι υβριστικά, να μην συκοφαντούν και να μην γράφονται σε greeklish. Οι διαχειριστές φέρουν ευθύνη μόνο για τα επώνυμα άρθρα των συντακτών και των συνεργατών της.
Σας ευχαριστούμε για την συμμετοχή σας.