Α. ΠΡΟΒΙΑΣ ΚΑΙ ΣΙΑ

Α. ΠΡΟΒΙΑΣ ΚΑΙ ΣΙΑ

Topos Real Estate

Topos Real Estate

ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΒΟΡΕΙΕΣ ΣΠΟΡΑΔΕΣ | facebook.com | youtube

Τετάρτη 22 Οκτωβρίου 2014

Γλώσσα Σκοπέλου / Ομιλία σχετικά με τις Διατροφικές Συνήθειες και την πρόληψη της Παχυσαρκίας

Στο πλαίσιο του Προγράμματος «Κοινωνικό Σχολείο» και με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα κατά της Παχυσαρκίας, την Παρασκευή 24 Οκτωβρίου 2014 και ώρα 12:00 μ.μ. στο 2ο Δημοτικό Σχολείο Γλώσσας Σκοπέλου θα πραγματοποιηθεί ομιλία σχετικά με τις Διατροφικές Συνήθειες και την πρόληψη της Παχυσαρκίας.

Ομιλήτρια θα είναι η Πτυχιούχος Διαιτολόγος – Διατροφολόγος του Αλεξάνδριου Τεχνολογικού Εκπαιδευτικού Ιδρύματος Θεσσαλονίκης, με ειδίκευση στην Κλινική Διατροφή του Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών, Όλγα Μαριδάκη, η οποία θα αναφερθεί σε γενικές διατροφικές συμβουλές για παιδιά και γονείς και συγκεκριμένα θα αναλύσει τα παρακάτω θέματα:

• Διατροφικές συνήθειες και συμπεριφορές

• Κλινικές περιπτώσεις που συνδέονται με τη διατροφή

• Διατροφική εκπαίδευση γονέων

Μαθητές και γονείς θα έχουν την ευκαιρία να ενημερωθούν για τα παραπάνω θέματα και μέσα από συζήτηση να εκφράσουν τις απορίες τους και τον προβληματισμό τους.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΣΧΟΛΙΑ ΜΕ ΓΡΑΦΗ greeklish ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ
H efimerida-sporades.blogspot.gr ενθαρρύνει τους αναγνώστες να εκφράζουν τις απόψεις τους μέσα από τo blog. Παρακαλούμε τα κείμενα να μην είναι υβριστικά, να μην συκοφαντούν και να μην γράφονται σε greeklish. Οι διαχειριστές φέρουν ευθύνη μόνο για τα επώνυμα άρθρα των συντακτών και των συνεργατών της.
Σας ευχαριστούμε για την συμμετοχή σας.