Α. ΠΡΟΒΙΑΣ ΚΑΙ ΣΙΑ

Α. ΠΡΟΒΙΑΣ ΚΑΙ ΣΙΑ

Topos Real Estate

Topos Real Estate

ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΒΟΡΕΙΕΣ ΣΠΟΡΑΔΕΣ | facebook.com | youtube

Παρασκευή 3 Οκτωβρίου 2014

Ένας αθόρυβος εθελοντής στο Κ.Υ. Σκοπέλου

Προσφορά για πολλά dan από τον Κώστα Καλαντζή

Ένας αθόρυβος εθελοντής, που δεν χρειάστηκε να τον καλέσει ή να τον στρατολογήσει κανείς, βρέθηκε αυτές τις ημέρες στο Κέντρο Υγείας Σκοπέλου, προσπαθώντας να συμμαζέψει τα ασυμμάζευτα. Πρόκειται για τον Κώστα Καλαντζή, τον οποίο συναντήσαμε να δουλεύει με το συνεργείο του, όταν επισκεφθήκαμε την Πέμπτη το Κ.Υ. για άλλο θέμα.

Ο Κώστας Καλαντζής, τον οποίο ευχαρίστησε και μέσω της efimerida-sporades ο διευθυντής Γιώργος Τριανταφύλλου, αλλά και δεκάδες Σκοπελίτες που πέρασαν αυτές τις ημέρες από το Κ.Υ., μας είπε:

«Βρέθηκα εδώ λόγω ευαισθησίας, μιας και η μάνα μου νοσηλεύτηκε εδώ, αλλά και σεβασμού στους ηλικιωμένους συμπατριώτες μας, για να συμμαζέψω ό,τι μπορώ. Έχουμε επισκευάσει σάπια και κατεστραμμένα παράθυρα, χαλασμένες κλειδαριές, πόρτες που είχαν να ανοίξουν για χρόνια, φεγγίτες που βρίσκονται στο χειρουργείο και έμπαζαν νερά, ράντζα που δεν έστεκαν στα πόδια τους, δημιουργώντας, όσο μπορούμε καλύτερες συνθήκες παραμονής και νοσηλείας. Ό,τι είδε το μάτι μας το επισκευάσαμε για να μην φθάσουμε στο σημείο αντί για να ερχόμαστε για να γίνουμε καλά, να παίρνουμε τον δρόμο για τα κυπαρίσια…»


Να σημειώσουμε ότι και οι συνεργάτες του Κώστα Καλαντζή ανταποκρίθηκαν πρόθυμα στο κάλεσμα και πρόσφεραν εθελοντική εργασία, ενώ κάποια από τα υλικά πρόσφεραν οι "συνήθεις ύποπτοι" Ρηγίνος Β. Πατσής και Βασίλης Σπύρου / Best Shop.

Ευχή και ελπίδα όλων είναι η ενέργεια του Κώστα να βρει μιμητές γιατί τα κτιριακά προβλήματα είναι ακόμα πολλά.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΣΧΟΛΙΑ ΜΕ ΓΡΑΦΗ greeklish ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ
H efimerida-sporades.blogspot.gr ενθαρρύνει τους αναγνώστες να εκφράζουν τις απόψεις τους μέσα από τo blog. Παρακαλούμε τα κείμενα να μην είναι υβριστικά, να μην συκοφαντούν και να μην γράφονται σε greeklish. Οι διαχειριστές φέρουν ευθύνη μόνο για τα επώνυμα άρθρα των συντακτών και των συνεργατών της.
Σας ευχαριστούμε για την συμμετοχή σας.