Α. ΠΡΟΒΙΑΣ ΚΑΙ ΣΙΑ

Α. ΠΡΟΒΙΑΣ ΚΑΙ ΣΙΑ

Topos Real Estate

Topos Real Estate

ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΒΟΡΕΙΕΣ ΣΠΟΡΑΔΕΣ | facebook.com | youtube

Σάββατο 4 Οκτωβρίου 2014

Αγροτική Συνεταιριστική Οργάνωση Σκοπέλου / Πολλαπλά τα οφέλη για το νησί από τη δημιουργία ελαιοτριβείου

Επιστολή σε όλους τους συνεταιριστές έστειλε η Αγροτική Συνεταιριστική Οργάνωση Σκοπέλου τονίζοντας τα οφέλη που θα έχει η Σκόπελος από την δημιουργία του καινούργιου ελαιοτριβείου, καλώντας τους ταυτόχρονα να συνδράμουν με κάθε τρόπο το έργο του Συνεταιρισμού.
Η επιστολή, την οποία υπογράφει ο πρόεδρος Γιάννης Τραχανάς, έχει ως εξής:

«Αγαπητέ Συνέταιρε,

Γνωρίζεις ότι τα τελευταία χρόνια με προτάσεις του Διοικητικού Συμβουλίου και σχετικές αποφάσεις της Γενικής Συνέλευσης των μελών του Συνεταιρισμού μας πετύχαμε:

• Την αξιοποίηση- αναβάθμιση του χώρου του εργοστασίου και ήδη εισπράττουμε σημαντικά ποσά από ενοίκια.

• Την αγορά οικοπέδου και την κατασκευή νέου εργοστασίου, προκειμένου να μεταστεγάσουμε το υπάρχον που δεν μπορεί πλέον να λειτουργήσει εκεί.

• Την ένταξη στο πρόγραμμα «Αλέξανδρος Μπαλτατζης». Αυτό σημαίνει ότι έχοντας 200.000 € ίδια κεφάλαια, το κράτος θα μας επιδοτήσει με άλλα 500.000€.   
                               
1. Για να συγκεντρώσουμε αυτά τα 200.000€ στις 4 Μαΐου του 2014 στην Γενική Συνέλευση, παρόντες 148, αποφασίσαμε την αύξηση της...
Συνεταιριστικής μερίδας από 147€ σε 500€ και την πώληση δύο καταστημάτων σε δημόσιο πλειοδοτικό διαγωνισμό και τιμή εκκίνησης 150.000€. Επειδή δεν υπήρχε ενδιαφέρον η Γενική Συνέλευση της 7/9/2014 αποφάσισε και έκανε νέο πλειοδοτικό Διαγωνισμό με τιμή εκκίνησης 120.000€

Δεν παρουσιάστηκε κανένας ενδιαφερόμενος και δεν επωλήθησαν. Το Δ.Σ. θα συνεχίσει τις προσπάθειες για την εξόφληση του απαιτούμενου ποσού και την χρηματοδότηση από το πρόγραμμα.

Αν αυτό δεν καταστεί δυνατόν τότε θα κάνουμε άλλες ενέργειες (π.χ αγορά μεταχειρισμένων μηχανημάτων ή καινούριων με μακροχρόνια μίσθωση). Ωστόσο σε κάθε περίπτωση κρίνεται απόλυτα αναγκαίο και κατεπείγον να καταβάλλουν όλοι οι συνέτεροι το υπόλοιπο της συνεταιριστικής μερίδας (δηλ. τα 353,00€).

Η στιγμή είναι ιστορική για τον συνεταιρισμό μας και είναι κρίμα να χαθεί η ευκαιρία της επιδότησης, γιατί θα έχουμε ένα καινούριο εργοστάσιο, η περιουσία μας θα αυξηθεί σημαντικά, θα υπάρχει απασχόληση αρκετών συμπολιτών μας σε κάθε ελαιοκομική περίοδο, το εκθλιπτικό δικαίωμα θα μειωθεί κατά πολύ και τέλος έχοντας τυποποιητήριο λαδιού και ελιάς τα οφέλη θα είναι πολλά.

Καλούμε όλους τους συνέταιρους εκτός της καταβολής του υπολοίπου της συνεταιριστικής μερίδας να βοηθήσουν τον συνεταιρισμό όπως και όπου μπορούν. 

Τηλέφωνο Συνεταιρισμού 2424022278, 
τηλ. Προέδρου Γιάννη Τραχανά 6909255538
τηλ. Αντιπροέδρου Τριαντάφυλλου Λιθαδιώτη 6974262343.

Για το Δ.Σ ο Πρόεδρος
Ιωάννης Τραχανάς»

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΣΧΟΛΙΑ ΜΕ ΓΡΑΦΗ greeklish ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ
H efimerida-sporades.blogspot.gr ενθαρρύνει τους αναγνώστες να εκφράζουν τις απόψεις τους μέσα από τo blog. Παρακαλούμε τα κείμενα να μην είναι υβριστικά, να μην συκοφαντούν και να μην γράφονται σε greeklish. Οι διαχειριστές φέρουν ευθύνη μόνο για τα επώνυμα άρθρα των συντακτών και των συνεργατών της.
Σας ευχαριστούμε για την συμμετοχή σας.