Α. ΠΡΟΒΙΑΣ ΚΑΙ ΣΙΑ

Α. ΠΡΟΒΙΑΣ ΚΑΙ ΣΙΑ

Topos Real Estate

Topos Real Estate

ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΒΟΡΕΙΕΣ ΣΠΟΡΑΔΕΣ | facebook.com | youtube

Κυριακή 5 Οκτωβρίου 2014

Αγιασμός για την έναρξη της νέας κατηχητικής χρονιάς στον Ιερό Ναό της Παναγίας Φανερωμένης

Στον Ιερό Ναό Παναγίας Φανερωμένης, παρουσία πολλών μαθητών και γονέων έγινε ο Αγιασμός από τον π. Νικόλαο, ο οποίος ήταν καλεσμένος από τον π. Ευάγγελο, για την έναρξη του Κατηχητικού για παιδιά προνηπίου – νηπίου, δημοτικού σχολείου, γυμνασίου και λυκείου. Κατηχητής θα είναι ο π. Ευάγγελος Κεχριώτης μαζί με μια ομάδα που θα συνδράμει το έργο του.

Ο π. Ευάγγελος μετά τον Αγιασμό για την έναρξη της νέας κατηχητικής χρονιάς μας είπε:

«Σκοπός μας δεν είναι να κουράσουμε τα παιδιά, ούτε να τους προσθέσουμε και άλλα βάρη, αλλά να περάσουν κάθε φορά μία ευχάριστη και δημιουργική ώρα παίζοντας και μαθαίνοντας. Γνωρίζουμε ότι υπάρχουν πολλές δραστηριότητες για τα παιδιά στη Σκόπελο -και καλώς υπάρχουν- αλλά η σωστή μελέτη και διδασκαλία της Ορθοδόξου Πίστεως, η ουσιαστική σύνδεση των παιδιών, δια της Κατήχησης, με την ζωή της Εκκλησίας και η καλλιέργεια του σεβασμού του κάθε ανθρωπίνου προσώπου, ως εικόνας του Θεού, είναι μια ξεχωριστή δραστηριότητα που δεν μπορεί να συγκριθεί.

Καλώ όλους τους γονείς να φέρουν τα παιδιά τους κάθε Κυριακή στις 11 στο Κατηχητικό, αλλά και πριν από αυτό πρέπει να τα μάθουν  να εκκλησιάζονται. Αλλά για να γίνει αυτό πρέπει να εκκλησιάζονται και οι ίδιοι… Τους περιμένουμε όλους να γίνουμε μια ζεστή αγκαλιά.»

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΣΧΟΛΙΑ ΜΕ ΓΡΑΦΗ greeklish ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ
H efimerida-sporades.blogspot.gr ενθαρρύνει τους αναγνώστες να εκφράζουν τις απόψεις τους μέσα από τo blog. Παρακαλούμε τα κείμενα να μην είναι υβριστικά, να μην συκοφαντούν και να μην γράφονται σε greeklish. Οι διαχειριστές φέρουν ευθύνη μόνο για τα επώνυμα άρθρα των συντακτών και των συνεργατών της.
Σας ευχαριστούμε για την συμμετοχή σας.