Α. ΠΡΟΒΙΑΣ ΚΑΙ ΣΙΑ

Α. ΠΡΟΒΙΑΣ ΚΑΙ ΣΙΑ

Topos Real Estate

Topos Real Estate

ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΒΟΡΕΙΕΣ ΣΠΟΡΑΔΕΣ | facebook.com | youtube

Δευτέρα 13 Οκτωβρίου 2014

Το “Rigas Hotel” στη Χώρα Σκοπέλου ανοιχτό όλο τον χρόνο

Το “Rigas Hotel” στη Χώρα Σκοπέλου, μέλος της  “Spyrou Hotels & Companies”,  παραμένει για τετάρτη συνεχή χρονιά ανοιχτό καθ’όλη τη διάρκεια του έτους.  Αποτελεί λύση στις ανάγκες διαμονής στο νησί αφού παρέχει ολοκληρωμένες ξενοδοχειακές υπηρεσίες ενόσω βρίσκεται σε απόσταση μόλις 400 μέτρα από το όμορφο μικρό λιμάνι της Σκοπέλου.

Το “Rigas Hotel” δύναται να προσφέρει στους φιλοξενούμενούς  του ευχάριστη διαμονή σε ευρύχωρα Studios με ιδιαίτερα προσιτή χρέωση  και δωρεάν σύνδεση Wi-Fi σε όλους τους  χώρους. Καθ’όλη τη χειμερινή περίοδο προσφέρεται εμπλουτισμένο Continental πρωινό.

Όλα τα καταλύματα διαθέτουν θέρμανση, τηλεόραση, ψυγείο και όλες τις σύγχρονες ανέσεις. Το Rigas Hotel είναι από τα ιστορικά ξενοδοχεία της Σκοπέλου που ανακαινίστηκε πρόσφατα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΣΧΟΛΙΑ ΜΕ ΓΡΑΦΗ greeklish ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ
H efimerida-sporades.blogspot.gr ενθαρρύνει τους αναγνώστες να εκφράζουν τις απόψεις τους μέσα από τo blog. Παρακαλούμε τα κείμενα να μην είναι υβριστικά, να μην συκοφαντούν και να μην γράφονται σε greeklish. Οι διαχειριστές φέρουν ευθύνη μόνο για τα επώνυμα άρθρα των συντακτών και των συνεργατών της.
Σας ευχαριστούμε για την συμμετοχή σας.