Α. ΠΡΟΒΙΑΣ ΚΑΙ ΣΙΑ

Α. ΠΡΟΒΙΑΣ ΚΑΙ ΣΙΑ

Topos Real Estate

Topos Real Estate

ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΒΟΡΕΙΕΣ ΣΠΟΡΑΔΕΣ | facebook.com | youtube

Δευτέρα 17 Νοεμβρίου 2014

'Ενα ΚΟΡΟΪΔΟ (το γνωστό) με απορίες...

Αναγνώστης της εφημερίδας «Βόρειες Σποράδες» γράφει και ζητάει να ευρευνήσουμε και στη συνέχεια να τον ενημερώσουμε για ποιο λόγο συνέβη το παρακάτω περιστατικό που περιγράφει στην επιστολή του:
Κύριε Πούλιο,

Σήμερα το απόγευμα είχα πάει στο λιμάνι της Γλώσσας για να παραλάβω από το πλοίο που ερχότανε από Βόλο ένα συγγενικό μου πρόσωπο.

Εκεί που περίμενα την άφιξη του πλοίου είδα ένα κρατικό αυτοκίνητο το οποίο είχε αριθμό κυκλοφορίας ΚΥ 6933 να σταματά και αυτό στο λιμάνι περιμένοντας και αυτό το πλοίο.  Μέχρι εδώ όλα καλά θα μου πείτε όπως είπα άλλωστε και εγώ. Όταν όμως το πλοίο ήρθε είδαμε, όλοι όσοι ήμασταν εκεί στο λιμάνι, να κατεβαίνουν από το εν λόγω ΚΡΑΤΙΚΟ αυτοκίνητο τα μέλη της οικογένειας του οδηγού του, τα οποία προφανώς ταξίδευαν για Βόλο, μαζί με τις αποσκευές τους.

Μετά από αυτό λοιπόν μου έχει δημιουργηθεί η εξής απορία:

Έβγαλε η υπηρεσία του "κίνηση" για να μεταφερθεί η οικογένεια του πιο πάνω υπαλλήλου από την Σκόπελο στο Λουτράκι;

Έχει το δικαίωμα ο κάθε υπάλληλος να παίρνει το αμάξι που του έχει δώσει η υπηρεσία του, ώστε να λειτουργεί αυτή όσο...
γίνεται καλύτερα, να το χρησιμοποιεί αυτό εκτός υπηρεσίας και για προσωπικούς λόγους;

Αν όλα αυτά είναι κάτι που γίνεται και είναι φυσιολογικά τότε μπορούμε και εμείς όποτε ξεμένουμε από αυτοκίνητο να μας το δίνουν για να κάνουμε είτε την δουλειά μας, είτε ό τι νομίζουμε;

Πρέπει τελικά να καταλάβουμε ότι όλοι μας έχουμε συμβάλει για να έρθουμε σε αυτή την κατάσταση που είμαστε και έπειτα να λέμε ότι φταίνε πάντα και μόνο οι άλλοι.

Κύριε Πούλιο αν μάθετε εσείς για ποιο λόγο συνέβη αυτό το πράγμα σας παρακαλώ να μας ενημερώσετε και εμάς τους αδαείς πολίτες τι τελικά συμβαίνει με την δημόσια περιουσία και τους διαχειριστές της.

με εκτίμηση

ένα ΚΟΡΟΪΔΟ (το γνωστό) με απορίες.


Υ.Γ.:   Αν δεν με πιστεύεται υπάρχουν και φώτο που μπορούν να επιβεβαιώσουν όσα σας γράφω.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΣΧΟΛΙΑ ΜΕ ΓΡΑΦΗ greeklish ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ
H efimerida-sporades.blogspot.gr ενθαρρύνει τους αναγνώστες να εκφράζουν τις απόψεις τους μέσα από τo blog. Παρακαλούμε τα κείμενα να μην είναι υβριστικά, να μην συκοφαντούν και να μην γράφονται σε greeklish. Οι διαχειριστές φέρουν ευθύνη μόνο για τα επώνυμα άρθρα των συντακτών και των συνεργατών της.
Σας ευχαριστούμε για την συμμετοχή σας.