Α. ΠΡΟΒΙΑΣ ΚΑΙ ΣΙΑ

Α. ΠΡΟΒΙΑΣ ΚΑΙ ΣΙΑ

Topos Real Estate

Topos Real Estate

ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΒΟΡΕΙΕΣ ΣΠΟΡΑΔΕΣ | facebook.com | youtube

Τετάρτη 19 Νοεμβρίου 2014

Αναβολή της α' αγωνιστικής στο βόλεϊ

Το Σάββατο στις 6.30 μ.μ. ο ποδοσφαιρικός αγώνας
Α.Ο. ΣΚΟΠΕΛΟΥ - ΤΟΞΟΤΗΣ

Αναβλήθηκε η α' αγωνιστική πρωταθλήματος βόλεϊ γυναικών Κεντρικής Ελλάδας, κατά συνέπεια δεν θα γίνει ο αγώνας για το τοπικό πρωτάθλημα μεταξύ της ομάδας γυναικών του Α.Ο. Σκοπέλου και της αντίστοιχης του Γ.Σ. Βόλου, που είχε προγραμματιστεί για το ερχόμενο Σάββατο στο κλειστό Γυμναστήριο.

Οι φίλαθλοι θα έχουν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν τον ποδοσφαιρικό αγώνα Α.Ο. ΣΚΟΠΕΛΟΥ - ΤΟΞΟΤΗΣ, το Σάββατο 22 Νοεμβρίου, στις 6.30 μ.μ., στο Δημοτικό Στάδιο.

1 σχόλιο:

  1. Γινόμαστε για μια ακόμη χρονιά θεατές στο ίδιο έργο!!!! Άραγε γιατί οι διαιτητές δεν θα σφυρίξουν τα παιχνίδια;;; Μήπως γιατί έγιναν πλούσιοι από τις αμοιβές για την διαιτησία; Όχι, απλά μέσα στο γενικό ''μπάχαλο'' που μαστίζει αυτήν την χώρα, για μια ακόμη φορά θα την πληρώσουν οι αθλητές-τριες που από αγάπη για τον αθλητισμο μαζεύονται στα γήπεδα, παρά κάπου αλλού...και φυσικά οι γονείς που συνήθως από το υστέρημά τους, αυτούς τους οικονομικά δύσκολους καιρούς, πληρώνουν τις συνδρομές. Η πολιτεία όμως, όπως πάντα δεν βλέπει και δεν ακούει τίποτα!!! Κατά τα άλλα σε όλους τους τομείς έχουμε ανάπτυξη...ΚΡΙΜΑ!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΣΧΟΛΙΑ ΜΕ ΓΡΑΦΗ greeklish ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ
H efimerida-sporades.blogspot.gr ενθαρρύνει τους αναγνώστες να εκφράζουν τις απόψεις τους μέσα από τo blog. Παρακαλούμε τα κείμενα να μην είναι υβριστικά, να μην συκοφαντούν και να μην γράφονται σε greeklish. Οι διαχειριστές φέρουν ευθύνη μόνο για τα επώνυμα άρθρα των συντακτών και των συνεργατών της.
Σας ευχαριστούμε για την συμμετοχή σας.