Α. ΠΡΟΒΙΑΣ ΚΑΙ ΣΙΑ

Α. ΠΡΟΒΙΑΣ ΚΑΙ ΣΙΑ

Topos Real Estate

Topos Real Estate

ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΒΟΡΕΙΕΣ ΣΠΟΡΑΔΕΣ | facebook.com | youtube

Παρασκευή 28 Νοεμβρίου 2014

Σκόπελος / Ελεύθερο το parking στο λιμάνι μέχρι νεωτέρας...

Ελεύθερα μπορούν να παρκάρουν οι οδηγοί, χωρίς να κινδυνεύουν να πάρουν κλήση, στο παλιό και νέο λιμάνι Σκοπέλου, μέχρι να γίνει μελέτη, να εγκριθεί και να τοποθετηθούν νέα σήματα, σύμφωνα με τον Λιμενάρχη Σκοπέλου, πλωτάρχη Λ.Σ. Γεώργιο Γκάρα.

Πάντως πρόθεση της Δημοτικής Αρχής και του Λιμεναρχείου είναι να μείνει ελεύθερη από αυτοκίνητα η παραλιακή οδός από τον φούρνο του Κοχύλη μέχρι και τον Βράχο για να διευκολυνθεί η διπλή κυκλοφορία και να μην υπάρχει το μποτιλιάρισμα που παρατηρείται, όταν οι οδηγοί το παρακάνουν.

Ένας ακόμα στόχος είναι να αδειάσει το parking του λιμανιού από παρατημένα αυτοκίνητα και άλλα "φουνταριστά" για να υπάρχει χώρος για άνετη στάθμευση των Σκοπελιτών.

2 σχόλια:

  1. Καλή σας μέρα . Υπήρχε μια ανακοίνωση Δημοτικού Συμβούλου της αντιπολίτευσης σχετικά με το θέμα. Μπορείτε να μας πείτε γιατί αποσύρθηκε . Αν δεν μπορεί η εφημερίδα, να μας απαντήσει ο ίδιος ο Δημοτικός Σύμβουλος, για να ξέρουμε τι μας γίνετε ....... Ευχαριστώ και αναμένω την απάντηση .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Καλημέρα και από εμάς...
      Η εφημερίδα την απέσυρε... Αν την Δευτέρα ο Δήμαρχος και Πρόεδρος του Δημοτικού Λιμενικού Ταμείου Σκοπέλου Χρήστος Βασιλούδης θελήσει να κάνει σχετικές δηλώσεις on the record θα επανέλθουμε... Τα υπόλοιπα, αν ενδιαφέρεστε, δια ζώσης...

      Διαγραφή

ΣΧΟΛΙΑ ΜΕ ΓΡΑΦΗ greeklish ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ
H efimerida-sporades.blogspot.gr ενθαρρύνει τους αναγνώστες να εκφράζουν τις απόψεις τους μέσα από τo blog. Παρακαλούμε τα κείμενα να μην είναι υβριστικά, να μην συκοφαντούν και να μην γράφονται σε greeklish. Οι διαχειριστές φέρουν ευθύνη μόνο για τα επώνυμα άρθρα των συντακτών και των συνεργατών της.
Σας ευχαριστούμε για την συμμετοχή σας.