Α. ΠΡΟΒΙΑΣ ΚΑΙ ΣΙΑ

Α. ΠΡΟΒΙΑΣ ΚΑΙ ΣΙΑ

Topos Real Estate

Topos Real Estate

ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΒΟΡΕΙΕΣ ΣΠΟΡΑΔΕΣ | facebook.com | youtube

Δευτέρα 8 Δεκεμβρίου 2014

1992: Κένταυρος Αργαλαστής - Α.Ο. Σκοπέλου 2-4

Σε αυτό το βίντεο θα παρακουθήσετε τον πρώτο επίσημο αγώνα εκτός έδρας, που έδωσε στην ιστορία της η ποδοσφαιρική ομάδα του Α.Ο. Σκοπέλου,  στις 27 Σεπτεμβρίου 1992, κατά την 1η αγωνιστική για την Γ΄ Τοπική κατηγορία της Ε.Π.Σ. ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ.

Η ομάδα μας στον πρώτο της αυτό παιχνίδι βρέθηκε να χάνει με σκορ 2-0 από το πρώτο ημίχρονο. Στην επανάληψη ανέλαβαν δράση ο Γαρουφαλής Μανώλης και ο Μακαρατζής Γιώργος, ο μεν πρώτος με φοβερό χατ τρικ αλλά και ο δεύτερος με ένα όμορφο γκολ και η ομάδα μας κατάφερε να κάνει την ανατροπή και να κερδίσει τον ιστορικό αυτό αγώνα με σκορ 2-4.

Στην ομάδα του Κενταύρου Αργαλαστής τότε αγωνιζόταν ο Ακρίβος Γρηγόρης ο οποίος διετέλεσε προπονητής του Α.Ο. Σκοπέλου κατά την αγωνιστική περίοδο 2013-2014, αλλά και ο Δήμος Βαΐτσης ο οποίος και αυτός με την σειρά του διετέλεσε αργότερα και παίκτης του Α.Ο. Σκοπέλου. 

Το Δ.Σ. του Α.Ο. ΣΚΟΠΕΛΟΥ ευχαριστεί την…
Διοίκηση του Κενταύρου Ν. Πηλίου και προσωπικά τον Δήμο Βαΐτση, ο οποίος μας παρέδωσε το παρόν βίντεο για να μπορέσουμε να το ανεβάσουμε στο internet.

Στο μέλλον θα ανέβουν και άλλοι αγώνες στο κανάλι του Α.Ο. ΣΚΟΠΕΛΟΥ στο youtube από την συγκεκριμένη αγωνιστική περίοδο (1992-1993). 

Προπονητής της ομάδας του Α.Ο. ΣΚΟΠΕΛΟΥ τότε ήταν ο Πλαϊνος Χρήστος

Αγωνίσθηκαν στον αγώνα οι:  
Γκίκας Ιωάννης, Μαυρίδης Γιώργος, Γκίκας Παντελής, Κοχύλης Γιώργος, Γιακείμ Παντελής, Κοχύλης Δημήτρης, Μακαρατζής Γιώργος, Ευσταθίου Παντελής, Παχής Γιώργος, Γεράκης Κώστας, Γαρουφαλλής Μανώλης, Γεράκης Ρηγας, Κοτσοφίτης Αλέκος, Καθηνιώτης Πρόδρομος, Σπύρου Βασίλης, Ματσάτσος Παύλος.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΣΧΟΛΙΑ ΜΕ ΓΡΑΦΗ greeklish ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ
H efimerida-sporades.blogspot.gr ενθαρρύνει τους αναγνώστες να εκφράζουν τις απόψεις τους μέσα από τo blog. Παρακαλούμε τα κείμενα να μην είναι υβριστικά, να μην συκοφαντούν και να μην γράφονται σε greeklish. Οι διαχειριστές φέρουν ευθύνη μόνο για τα επώνυμα άρθρα των συντακτών και των συνεργατών της.
Σας ευχαριστούμε για την συμμετοχή σας.