Α. ΠΡΟΒΙΑΣ ΚΑΙ ΣΙΑ

Α. ΠΡΟΒΙΑΣ ΚΑΙ ΣΙΑ

Topos Real Estate

Topos Real Estate

ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΒΟΡΕΙΕΣ ΣΠΟΡΑΔΕΣ | facebook.com | youtube

Δευτέρα 1 Δεκεμβρίου 2014

AIDS / Mερικά λεπτά το χρόνο αφιερωμένα σ' αυτή τη μάστιγα είναι φρικιαστικά λίγα

Χωρίς να θέλω να το παίξω κάτι παραπάνω από αυτό που είμαι, έχω να πω με πολύ φιλική διάθεση σε ΟΛΟΥΣ (πλην ένα δύο σοβαρούς) τηλεοπτικούς σταθμούς, και γενικότερα στα ΜΜΕ, ότι δειχνετε το πόσο πανηγυρικά λίγοι είστε μπροστά σε ένα τόσο σημαντικό θέμα όσο το AIDS.

Τόσο απελπιστικά λίγοι, γιατί μερικά λεπτά το χρόνο αφιερωμένα σ' αυτή τη μάστιγα είναι φρικιαστικά λίγα τη στιγμή που τα κουτσομπολίστικα και τα τούρκικα έχουν κατακλείσει τα προγράμματα σας. Τόσο απελπιστικά λίγοι γιατί διακόπτετε καθηγητή ιατρικής του καποδιστριακού για να δείξετε πλανά σκληρής φρίκης από την αυτοκτονία, λόγω πάθους, ενός καψούρη κάπου στου διάολου τη μάνα.

Εσείς που κοιμάστε τον αιώνιο ύπνο του lifestyle και του "κάντο γνωστό και πούλα" δεν είστε σε θέση να κατανοήσετε ούτε καν απλούς αριθμούς. Σχεδόν 15.000 νέες διαγνώσεις και σχεδόν 2.500 θάνατοι από aids στην Ελλάδα του 2014.


Την παγκόσμια ημέρα κατά του aids λοιπόν, ας ευχηθώ μια καλύτερη ενημέρωση από πλευράς των ΜΜΕ και μια πιο υπεύθυνη στάση από τους ίδιους τους ανθρώπους.


Έγινα κουραστικός;
Ζητώ συγνώμη.

Κωστής Λεμονής

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΣΧΟΛΙΑ ΜΕ ΓΡΑΦΗ greeklish ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ
H efimerida-sporades.blogspot.gr ενθαρρύνει τους αναγνώστες να εκφράζουν τις απόψεις τους μέσα από τo blog. Παρακαλούμε τα κείμενα να μην είναι υβριστικά, να μην συκοφαντούν και να μην γράφονται σε greeklish. Οι διαχειριστές φέρουν ευθύνη μόνο για τα επώνυμα άρθρα των συντακτών και των συνεργατών της.
Σας ευχαριστούμε για την συμμετοχή σας.