Α. ΠΡΟΒΙΑΣ ΚΑΙ ΣΙΑ

Α. ΠΡΟΒΙΑΣ ΚΑΙ ΣΙΑ

Topos Real Estate

Topos Real Estate

ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΒΟΡΕΙΕΣ ΣΠΟΡΑΔΕΣ | facebook.com | youtube

Δευτέρα 1 Δεκεμβρίου 2014

Περί του κλειστού γηπέδου στην Σκιάθο και άλλων τινών

Λίγο πριν τις τελευταίες εκλογές η περιφέρεια Θεσσαλίας μας διαβεβαίωνε (για πολλοστή φορά) ότι το κλειστό γήπεδο είναι πλέον έτοιμο για δημοπράτηση.

Ας ξεκαθαρίσουμε τα πράγματα:

Σύμφωνα με την έρευνα του προέδρου του Γ.Σ. Σκιάθου Δημήτρη Μίχα (του οποίου τον λόγο εκτιμώ εν αντιθέσει με αυτόν των πολιτικών ανδρών μας) είμαστε ίσως το τελευταίο νησί στην Ελλάδα (!!!) χωρίς κλειστό γήπεδο μπάσκετ.

Η πολιτεία έχει βάσει του συντάγματος την υποχρέωση να φροντίζει για τον αθλητισμό και το ευ ζην των πολιτών το οποίο είναι προφανές ότι περνάει ΚΑΙ από ένα κλειστό γήπεδο, το οποίο πρέπει να τονίσουμε ότι δεν  αφορά μόνο στο μπάσκετ αλλά σε ΟΛΑ τα αθλήματα που μπορούν να διεξαχθούν σε κλειστό χώρο (π.χ. βόλεϊ, handball, πολεμικές τέχνες, αλλά και συγκεντρώσεις, θέατρα, εκδηλώσεις κτλ).

Αν ρωτάτε εμένα προσωπικά, είμαι σχεδόν σίγουρος ότι το γήπεδο θα φθάσει μέχρι τις επόμενες εκλογές, στις οποίες θα μας...
ξανά/μανά-υποσχεθούν την ολοκλήρωση του γηπέδου. Έτσι δουλεύει η πολιτική στην Ελλάδα: Ένα έργο πρέπει να εξαγγελθεί και ολοκληρωθεί σε τουλάχιστον 3-4 τετραετίες.

Αν παρ’ ελπίδα το έργο ολοκληρωθεί πριν τις επόμενες εκλογές (κάτι που εύχομαι ολόψυχα, εγώ το γήπεδο θέλω, δεν είμαι πολιτικός για να με ενδιαφέρουν οι εκλογές) ΔΕΝ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΤΟΡΘΩΜΑ! Θα είναι η συμβατική υποχρέωση της πολιτείας η οποία ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΣΕ 20 ΧΡΟΝΙΑ. Μην τολμήσει κάποιος πολιτικός να βγει στο facebook και να καμαρώνει για το έργο που (ΜΟΝΟ ΑΥΤΟΣ) επιτέλεσε γιατί θα τον ξεφωνίσω…

Στην Σκιάθο εκκρεμούν επίσης και άλλα σοβαρά έργα και ζητήματα, τα οποία επίσης εξαγγέλθηκαν στις προηγούμενες εκλογές και μακάρι να μην εξαγγελθούν και στις επόμενες:
Τα κυριότερα είναι ότι το λιμάνι εξακολουθεί να έχει προβλήματα και τον νερό εξακολουθεί να είναι ακατάλληλο. Όλα τα παραπάνω έχουν μία κοινή συνισταμένη: Είναι υπεύθυνη ή συνυπεύθυνη η περιφέρεια Θεσσαλίας. Η οποία περιφέρεια έχει τα περισσότερα έσοδα από την Σκιάθο και στην οποία πετά κάθε φορά ψίχουλα αφού οι εκλογικές προτεραιότητες βρίσκονται στον κάμπο και στα μεγάλα αστικά κέντρα.

Το ξαναγράφω:

Η ΣΚΙΑΘΟΣ ΦΕΡΝΕΙ ΤΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΕΣΟΔΑ ΚΑΙ ΤΑ ΑΝΤΑΠΟΔΟΤΙΚΑ ΟΦΕΛΗ ΕΙΝΑΙ ΨΙΧΟΥΛΑ.

Αν πράγματι η περιφέρεια θέλει να συνεχίσει η κότα να γεννά τα χρυσά αυγά, τότε πρέπει πολύ σύντομα να αντιληφθεί ότι πρέπει ΚΑΠΟΙΑ  από τα χρήματα που εισπράττει να τα επανεπενδύσει στην Σκιάθο. Σε έργα υποδομής, σε κοινωφελή έργα, σε έργα που θα βοηθήσουν τον ντόπιο πληθυσμό να μείνει στον τόπο, να επενδύσει, να καινοτομήσει.
Όλα τα παραπάνω δεν γίνονται όταν εξαγγέλλεις το κλειστό γήπεδο τρείς τετραετίες….

Στις επόμενες εκλογές θα έρθουν περιχαρείς να ξαναζητήσουν την ψήφο των ιθαγενών…

georgeviolettas.blogspot.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΣΧΟΛΙΑ ΜΕ ΓΡΑΦΗ greeklish ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ
H efimerida-sporades.blogspot.gr ενθαρρύνει τους αναγνώστες να εκφράζουν τις απόψεις τους μέσα από τo blog. Παρακαλούμε τα κείμενα να μην είναι υβριστικά, να μην συκοφαντούν και να μην γράφονται σε greeklish. Οι διαχειριστές φέρουν ευθύνη μόνο για τα επώνυμα άρθρα των συντακτών και των συνεργατών της.
Σας ευχαριστούμε για την συμμετοχή σας.