Α. ΠΡΟΒΙΑΣ ΚΑΙ ΣΙΑ

Α. ΠΡΟΒΙΑΣ ΚΑΙ ΣΙΑ

Topos Real Estate

Topos Real Estate

ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΒΟΡΕΙΕΣ ΣΠΟΡΑΔΕΣ | facebook.com | youtube

Δευτέρα 22 Δεκεμβρίου 2014

Ήρθε η ώρα να τοποθετηθούν οι δύο πρώην Πρόεδροι της Δημοκρατίας και οι επτά πρώην Πρωθυπουργοί

Ο Γ. ΣΟΥΡΛΑΣ  ΓΙΑ ΤΙΣ ΠΟΛΙΤΙΚΕΣ ΕΞΕΛΙΞΕΙΣ

Ο Γ. Σούρλας ενόψει των εξελίξεων, μιλώντας στο Κανάλι 1, ζήτησε να τοποθετηθούν οι πρώην Πρόεδροι της Δημοκρατίας και Πρωθυπουργοί και  συγκεκριμένα είπε:

«Αυτή τη χρονική περίοδο που κορυφώνεται η αγωνία  του ελληνικού λαού για το μέλλον της χώρας, επιβάλλεται εθνική συνεννόηση, να προταχθεί το εθνικό συμφέρον έναντι του κομματικού και των όποιων άλλων επιδιώξεων.

Ο Πρωθυπουργός με διάγγελμα του εξέφρασε τις  ανησυχίες του και προέβη σε συγκεκριμένες προτάσεις, για να υπάρξει ομαλή πορεία της χώρας.

Ενώπιον αυτής της κατάστασης, επιτακτική προβάλλει η ανάγκη, οι πολιτικοί να αναλάβουν τις ευθύνες τους. Ήρθε η ώρα να τοποθετηθούν οι δύο πρώην Πρόεδροι της Δημοκρατίας και οι επτά πρώην Πρωθυπουργοί».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΣΧΟΛΙΑ ΜΕ ΓΡΑΦΗ greeklish ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ
H efimerida-sporades.blogspot.gr ενθαρρύνει τους αναγνώστες να εκφράζουν τις απόψεις τους μέσα από τo blog. Παρακαλούμε τα κείμενα να μην είναι υβριστικά, να μην συκοφαντούν και να μην γράφονται σε greeklish. Οι διαχειριστές φέρουν ευθύνη μόνο για τα επώνυμα άρθρα των συντακτών και των συνεργατών της.
Σας ευχαριστούμε για την συμμετοχή σας.