Α. ΠΡΟΒΙΑΣ ΚΑΙ ΣΙΑ

Α. ΠΡΟΒΙΑΣ ΚΑΙ ΣΙΑ

Topos Real Estate

Topos Real Estate

ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΒΟΡΕΙΕΣ ΣΠΟΡΑΔΕΣ | facebook.com | youtube

Κυριακή 7 Δεκεμβρίου 2014

Τηρούνται οι παραδόσεις;

ΕΝΩΣΗ ΦΩΤΟΡΕΠΟΡΤΕΡ ΕΛΛΑΔΑΣ
UNION OF PRESS PHOTOGRAPHERS OF GREECE

Photo: Γιώργος Κονταρίνης
Η Ένωση Φωτορεπόρτερ Ελλάδας (Ε.Φ.Ε) καταγγέλλει τη συστηματική άσκηση αστυνομικής βίας σε βάρος φωτορεπόρτερ. 

Χθες το πρωί, 6-12-2014, στα Εξάρχεια, πέντε φωτορεπόρτερ απειλήθηκαν φραστικά από άντρες ομάδας ΔΕΛΤΑ, οι οποίοι τους είπαν: Σήμερα θα φάτε καλά.

Ο Πρόεδρος της ΕΦΕ, Μάριος Λώλος, επικοινώνησε αμέσως με το αρχηγείο της ΕΛ.ΑΣ όπου τον διαβεβαίωσαν ότι κανένας φωτορεπόρτερ δεν θα παρενοχλείτο κατά την άσκηση του επαγγέλματός του. 

Το ίδιο βράδυ, ο συνάδελφος Γιώργος Νικολαΐδης προσήχθη αναίτια στη ΓΑΔΑ ενόσω κάλυπτε φωτογραφικά τα γεγονότα στα Εξάρχεια. 

Μετά την αδυναμία του αρχηγού της ΓΑΔΑ, στις 15-11-2014, να επιβάλει την εντολή του προς τις μονάδες ΥΑΤ και ΥΜΕΤ για να μη βιαιοπραγούν σε βάρος φωτορεπόρτερ, διαπιστώνεται εν τοις πράγμασι αδυναμία και του αρχηγού της ΕΛ.ΑΣ να προστατεύσει συναδέλφους από την αστυνομική βία και αυθαιρεσία. 

Τι να υποθέσουμε;

Για το ΔΣ της ΕΦΕ

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ 
ΜΑΡΙΟΣ ΛΩΛΟΣ

Η ΓΕΝ. ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ
ΧΡΙΣΤΙΝΑ ΖΑΧΟΠΟΥΛΟΥ

Αθήνα 07/12/2014

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΣΧΟΛΙΑ ΜΕ ΓΡΑΦΗ greeklish ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ
H efimerida-sporades.blogspot.gr ενθαρρύνει τους αναγνώστες να εκφράζουν τις απόψεις τους μέσα από τo blog. Παρακαλούμε τα κείμενα να μην είναι υβριστικά, να μην συκοφαντούν και να μην γράφονται σε greeklish. Οι διαχειριστές φέρουν ευθύνη μόνο για τα επώνυμα άρθρα των συντακτών και των συνεργατών της.
Σας ευχαριστούμε για την συμμετοχή σας.