Α. ΠΡΟΒΙΑΣ ΚΑΙ ΣΙΑ

Α. ΠΡΟΒΙΑΣ ΚΑΙ ΣΙΑ

Topos Real Estate

Topos Real Estate

ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΒΟΡΕΙΕΣ ΣΠΟΡΑΔΕΣ | facebook.com | youtube

Τετάρτη 3 Δεκεμβρίου 2014

Φάνη Πάλλη-Πετραλιά / Σαράντα χρόνια τώρα

Το βιβλίο της με θέμα τα γεγονότα και τα πρόσωπα που σημάδεψαν τη χώρα την εποχή της μεταπολίτευσης παρουσιάζει η πρώην βουλευτής και υπουργός της ΝΔ, Φάνη Πάλλη Πετραλιά.
Η Ελληνίδα πολιτικός θα παρουσιάσει το βιβλίο της με τίτλο «Σαράντα χρόνια τώρα: Γεγονότα, παρασκήνια και πρωταγωνιστές της μεταπολίτευσης» την Τρίτη 9 Δεκεμβρίου, στις 13.30, στο ξενοδοχείο Hilton.

Για το βιβλίο θα μιλήσουν ο πρόεδρος της Βουλής των Ελλήνων Ευάγγελος Μεϊμαράκης, η υπουργός Τουρισμού Όλγα Κεφαλογιάννη, ο βουλευτής και κονοβουλευτικός εκπρόσωπος του ΣΥΡΙΖΑ Θοδωρής Δρίτσας και ο δημοσιογράφος Γιώργος Μαλούχος.

Θα συντονίσει ο εκδότης του Real Group και δημοσιογράφος Νίκος Χατζηνικολάου.
_________
Η Φάνη Πάλλη-Πετραλιά, με καταγωγή τη Σκόπελο, γεννήθηκε στην Αθήνα, σπούδασε στη Νομική Σχολή του Πανεπιστημίου Αθηνών και άσκησε το δικηγορικό επάγγελμα ώσπου να την κερδίσει οριστικά η πολιτική. Βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας για πρώτη φορά το 1985, το 1989 ήρθε πρώτη σε σταυρούς στη Β΄ Αθηνών, τη μεγαλύτερη εκλογική περιφέρεια της χώρας. Έκτοτε διετέλεσε πολλές φορές υφυπουργός, αναπληρώτρια υπουργός και υπουργός. Είναι παντρεμένη με τον Νίκο Πάλλη και μητέρα τεσσάρων παιδιών.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΣΧΟΛΙΑ ΜΕ ΓΡΑΦΗ greeklish ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ
H efimerida-sporades.blogspot.gr ενθαρρύνει τους αναγνώστες να εκφράζουν τις απόψεις τους μέσα από τo blog. Παρακαλούμε τα κείμενα να μην είναι υβριστικά, να μην συκοφαντούν και να μην γράφονται σε greeklish. Οι διαχειριστές φέρουν ευθύνη μόνο για τα επώνυμα άρθρα των συντακτών και των συνεργατών της.
Σας ευχαριστούμε για την συμμετοχή σας.