Α. ΠΡΟΒΙΑΣ ΚΑΙ ΣΙΑ

Α. ΠΡΟΒΙΑΣ ΚΑΙ ΣΙΑ

Topos Real Estate

Topos Real Estate

ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΒΟΡΕΙΕΣ ΣΠΟΡΑΔΕΣ | facebook.com | youtube

Πέμπτη 4 Δεκεμβρίου 2014

Σκόπελος / Στο γνωστό μας "Αρμολόι" η Τέχνη και η φιλοσοφία του συνεχίζονται επιτυχώς

Μας ενθουσίασε η δουλειά της Δήμητρας Μάρκου, κόρης του εμπνευστή του γνωστού καταστήματος "Αρμολόι» στη Σκόπελο. Επισκεφθήκαμε τον εργαστήριό της και την είδαμε να δημιουργεί ενδιαφέροντα έργα, που στο εγγύς μέλλον θα αφήσουν τη δική τους σφραγίδα στο ιστορικό κατάστημα της παραλίας, που φέτος κλείνει 38 χρόνια!
Θαυμάσαμε μια δουλειά με εμφανή την επιρροή του Νίκου Μάρκου, αλλά με...
την φρέσκια πινελιά της Δήμητρας.
«Είμαι πολύ χαρούμενος γιατί το "Αρμολόι" έχει συνέχεια… Τα έργα της Δήμητρας μπήκαν στο κατάστημα προς το τέλος του καλοκαιριού και έτυχαν ευμενών σχολίων και αποδοχής από τους πελάτες μας… Έτσι δουλεύει το "Αρμολόι" και με αυτό τον τρόπο θα συνεχίσουμε…» μας είπε ο εκ των ιδιοκτητών του καταστήματος Ισίδωρος Φαμελιάρης, φανερά ικανοποιημένος από τα έργα της Δήμητρας, τα οποία μπορείτε να δείτε στο κατάστημα την περίοδο των εορτών...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΣΧΟΛΙΑ ΜΕ ΓΡΑΦΗ greeklish ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ
H efimerida-sporades.blogspot.gr ενθαρρύνει τους αναγνώστες να εκφράζουν τις απόψεις τους μέσα από τo blog. Παρακαλούμε τα κείμενα να μην είναι υβριστικά, να μην συκοφαντούν και να μην γράφονται σε greeklish. Οι διαχειριστές φέρουν ευθύνη μόνο για τα επώνυμα άρθρα των συντακτών και των συνεργατών της.
Σας ευχαριστούμε για την συμμετοχή σας.