Α. ΠΡΟΒΙΑΣ ΚΑΙ ΣΙΑ

Α. ΠΡΟΒΙΑΣ ΚΑΙ ΣΙΑ

Topos Real Estate

Topos Real Estate

ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΒΟΡΕΙΕΣ ΣΠΟΡΑΔΕΣ | facebook.com | youtube

Τετάρτη 10 Δεκεμβρίου 2014

Η ΕΣΗΕΑ καταγγέλει την εργοδοσία του «newsbeast.gr» και του «news.gr»

Το Διοικητικό Συμβούλιο της ΕΣΗΕΑ καταγγέλλει την εργοδοσία των υπό κοινό έλεγχο διαδικτυακών μέσων «newsbeast.gr» και «news.gr», ιδιοκτησίας Χρήστου Κοπελούζου, για τις παντελώς αναίτιες, άδικες και παράνομες απολύσεις δώδεκα συναδέλφων μας.


Η ΕΣΗΕΑ δηλώνει απερίφραστα ότι θα σταθεί αποφασιστικά στο πλευρό των απολυμένων συναδέλφων μας στον δίκαιο αγώνα τους για τη διατήρηση των θέσεων εργασίας τους και την κατοχύρωση των ασφαλιστικών τους δικαιωμάτων που τόσο βάναυσα καταπάτησε η εργοδοσία υποχρεώνοντας τους να εργάζονται ως μισθωτοί και να αμείβονται με μπλοκάκι.


Οι πρακτικές αυτές δεν θα περάσουν. Ο εργασιακός μεσαίωνας στα διαδικτυακά μέσα ενημέρωσης κάποτε θα πρέπει να τελειώσει. Για τον λόγο αυτό θα απευθυνθούμε στα αρμόδια όργανα της Πολιτείας ώστε να παρέμβουν αμέσως και αποφασιστικά στο μείζον θέμα, που δυστυχώς για άλλη μια φορά προέκυψε.

ΤΟ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΣΧΟΛΙΑ ΜΕ ΓΡΑΦΗ greeklish ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ
H efimerida-sporades.blogspot.gr ενθαρρύνει τους αναγνώστες να εκφράζουν τις απόψεις τους μέσα από τo blog. Παρακαλούμε τα κείμενα να μην είναι υβριστικά, να μην συκοφαντούν και να μην γράφονται σε greeklish. Οι διαχειριστές φέρουν ευθύνη μόνο για τα επώνυμα άρθρα των συντακτών και των συνεργατών της.
Σας ευχαριστούμε για την συμμετοχή σας.