Α. ΠΡΟΒΙΑΣ ΚΑΙ ΣΙΑ

Α. ΠΡΟΒΙΑΣ ΚΑΙ ΣΙΑ

Topos Real Estate

Topos Real Estate

ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΒΟΡΕΙΕΣ ΣΠΟΡΑΔΕΣ | facebook.com | youtube

Τρίτη 6 Ιανουαρίου 2015

Δημόσια συγχαρητήρια στην Ελένη Κοσμά

Μια νέα ερευνήτρια "γεννιέται" στο νησί σας.

Η εκ Σκοπέλου ορμώμενη Ελένη Κοσμά του Σπυρίδωνος, απόφοιτος του τμήματος Πολιτικών Μηχανικών (ΑΕΙ ΠΕΙΡΑΙΑ Τ.Τ.) αφού εκπόνησε μια ιδιαίτερα επιτυχημένη Διπλωματική  εργασία μετά από μεγάλο διάστημα κοπιαστικής έρευνας και δουλειάς, δημοσίευσε το πρώτο της ερευνητικό έργο στο επιστημονικό περιοδικό Ηώς του Κέντρου Έρευνας Επιστήμης και Εκπαίδευσης (Κ.Ε.ΕΠ.ΕΚ.) με τίτλο:

"Η διδακτική της φυσικής με την βοήθεια της αρχιτεκτονικής."

Είμαι ευτυχής που είχα την χαρά να επιβλέψω την διπλωματική της εργασία και τυχερός που συνεργάστηκα με ένα τόσο ικανό άνθρωπο και επιθυμώ δια της παρούσης να την συγχαρώ δημόσια.

Με εκτίμηση
Δρ. Γεώργιος Μιχαήλ Εξαρχάκος.
Διδάσκων Σχέδιο με Η/Υ
στο τμήμα Πολιτικών Μηχανικών Τ.Ε. (Α.Ε.Ι. ΠΕΙΡΑΙΑ).

2 σχόλια:

  1. Η "μεγάλη" ψυχή υπερβαίνει κάθε εμπόδιο...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Συγχαίρω ἀπὸ καρδιᾶς καὶ εὔχομαι αὐτή της ἠ ἀνοδικὴ πορεία νὰ συνεχιστεῖ. Στὸ πρόσωπό της τιμᾶται ἀναμφίβολα καὶ ἡ Σκόπελος, ἡ "μικρὰ πατρίς" μας, ὅμως τόσο μεγαλη γιὰ τὴν ἱστορία της καὶ τὴν ὁμορφιά της,..π. κ.ν. καλλιανος

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΣΧΟΛΙΑ ΜΕ ΓΡΑΦΗ greeklish ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ
H efimerida-sporades.blogspot.gr ενθαρρύνει τους αναγνώστες να εκφράζουν τις απόψεις τους μέσα από τo blog. Παρακαλούμε τα κείμενα να μην είναι υβριστικά, να μην συκοφαντούν και να μην γράφονται σε greeklish. Οι διαχειριστές φέρουν ευθύνη μόνο για τα επώνυμα άρθρα των συντακτών και των συνεργατών της.
Σας ευχαριστούμε για την συμμετοχή σας.