Α. ΠΡΟΒΙΑΣ ΚΑΙ ΣΙΑ

Α. ΠΡΟΒΙΑΣ ΚΑΙ ΣΙΑ

Topos Real Estate

Topos Real Estate

ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΒΟΡΕΙΕΣ ΣΠΟΡΑΔΕΣ | facebook.com | youtube

Τετάρτη 21 Ιανουαρίου 2015

Κοπή πίτας του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων του Δημοτικού Σχολείου Γλώσσας

Ο Σύλλογος Γονέων και Κηδεμόνων του Δημοτικού Σχολείου Γλώσσας εύχεται σε όλους ΚΑΛΗ ΧΡΟΝΙΑ με υγεία και ευτυχία και σας προσκαλεί στην εκδήλωση που θα πραγματοποιήσει για την κοπή της Βασιλόπιτας, το Σάββατο 31 Ιανουαρίου 2015 στις 6 το απόγευμα στο καφέ – μπαρ “Πυξίδα”.

Κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης εκπρόσωποι του γραφείου Εθελοντών Σκοπέλου θα μας μιλήσουν για το πότε συστάθηκε το γραφείο, το έργο που έγινε τα προηγούμενα χρόνια, τις μέχρι τώρα δράσεις τους, καθώς επίσης και για την αναγκαιότητα της Ανακύκλωσης και την ευαισθητοποίηση μας σε θέματα που αφορούν την προστασία του περιβάλλοντος.

Επίσης ο κ. Antony Askew, χρόνια εθελοντής σε διάφορες περιβαλλοντικές δράσεις, καθώς και γνώστης του θέματος της Ανακύκλωσης, θα μας παρουσιάσει μέσω διαφόρων φωτογραφιών αλλά και στοιχείων, το μέγεθος της ρύπανσης αλλά και της περιβαλλοντικής επιβάρυνσης που υφίσταται αυτή την στιγμή το νησί μας και θα μας αναλύσει τα πολλαπλά οφέλη της Ανακύκλωσης που θα πρέπει να ξεκινήσει στην περιοχή μας.

Σας περιμένουμε
το Δ.Σ.

Δώρα – έκπληξη για τα 2 τυχερά φλουριά

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΣΧΟΛΙΑ ΜΕ ΓΡΑΦΗ greeklish ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ
H efimerida-sporades.blogspot.gr ενθαρρύνει τους αναγνώστες να εκφράζουν τις απόψεις τους μέσα από τo blog. Παρακαλούμε τα κείμενα να μην είναι υβριστικά, να μην συκοφαντούν και να μην γράφονται σε greeklish. Οι διαχειριστές φέρουν ευθύνη μόνο για τα επώνυμα άρθρα των συντακτών και των συνεργατών της.
Σας ευχαριστούμε για την συμμετοχή σας.