Α. ΠΡΟΒΙΑΣ ΚΑΙ ΣΙΑ

Α. ΠΡΟΒΙΑΣ ΚΑΙ ΣΙΑ

Topos Real Estate

Topos Real Estate

ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΒΟΡΕΙΕΣ ΣΠΟΡΑΔΕΣ | facebook.com | youtube

Πέμπτη 29 Ιανουαρίου 2015

Βόρειες Σποράδες / Διακοπή ηλεκτρικού ρεύματος

Κυριακή 1/2/2015 από ώρα 07:30 έως 12:00 μ.
Δήμος Σκιάθου
Δήμος Σκοπέλου
Δήμος Αλοννήσου


ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

Μετά από αίτηση του Ανεξάρτητου Διαχειριστή Μεταφοράς Ηλεκτρικής Ενέργειας (ΑΔΜΗΕ Α.Ε.), προγραμματίστηκε η αποκατάσταση σφάλματος που εντοπίσθηκε στους αγωγούς της Γραμμής Μεταφοράς 150 ΚV Υ/Σ ΒΟΛΟΥ ΙΙ – Υ/Σ ΛΑΥΚΟΥ, για την αποφυγή σοβαρότερων προβλημάτων στο Δίκτυο Μεταφοράς σε περίπτωση ακραίων καιρικών συνθηκών. 

Οι ανωτέρω εργασίες θα λάβουν χώρα την Κυριακή 1/2/2015 από ώρα 07:30 έως 12:00 μ., με συνεργεία του ΑΔΜΗΕ. 

Λόγω της αναγκαίας διακοπής τροφοδοσίας του Υ/Σ ΛΑΥΚΟΥ, το ανωτέρω χρονικό διάστημα θα διακοπεί υποχρεωτικά η ηλεκτροδότηση των παρακάτω περιοχών: 

Δήμος Νοτίου Πηλίου (από το Δέλτα Μηλεών και ανατολικά, έως το Τρίκερι)
Δήμος Σκιάθου
Δήμος Σκοπέλου
Δήμος Αλοννήσου

Ζητούμε την κατανόηση όλων των καταναλωτών των ανωτέρω περιοχών για την προσωρινή ταλαιπωρία που θα υποστούν και παρακαλούμε (και με φροντίδα των Δήμων) για τη λήψη όλων των κατάλληλων μέτρων προστασίας τους από την ολιγόωρη διακοπή του ηλεκτρικού ρεύματος, με σκοπό την εξασφάλιση της αξιόπιστης ηλεκτροδότησής των με ικανοποιητική ποιότητα τάσης.

Αν οι εργασίες τελειώσουν  νωρίτερα, το ρεύμα θα ξαναδοθεί πριν το χρόνο λήξης της διακοπής που αναφέρεται πιο πάνω.  Γι’ αυτό το λόγο οι ηλεκτρικές εγκαταστάσεις και τα δίκτυα της ΔΕΗ θα πρέπει να θεωρούνται ότι έχουν συνέχεια ρεύμα. Έτσι για λόγους ασφαλείας απαγορεύεται η προσέγγιση σε αγωγούς ή άλλα στοιχεία του δικτύου, ακόμα και αν βρίσκονται καταγής, γιατί υπάρχει σοβαρός κίνδυνος ατυχήματος.

Επίσης όσοι έχουν ηλεκτρικούς κινητήρες πρέπει μετά τη διακοπή να τους ελέγξουν αν   περιστρέφονται όπως πριν.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΣΧΟΛΙΑ ΜΕ ΓΡΑΦΗ greeklish ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ
H efimerida-sporades.blogspot.gr ενθαρρύνει τους αναγνώστες να εκφράζουν τις απόψεις τους μέσα από τo blog. Παρακαλούμε τα κείμενα να μην είναι υβριστικά, να μην συκοφαντούν και να μην γράφονται σε greeklish. Οι διαχειριστές φέρουν ευθύνη μόνο για τα επώνυμα άρθρα των συντακτών και των συνεργατών της.
Σας ευχαριστούμε για την συμμετοχή σας.