Α. ΠΡΟΒΙΑΣ ΚΑΙ ΣΙΑ

Α. ΠΡΟΒΙΑΣ ΚΑΙ ΣΙΑ

Topos Real Estate

Topos Real Estate

ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΒΟΡΕΙΕΣ ΣΠΟΡΑΔΕΣ | facebook.com | youtube

Σάββατο 3 Ιανουαρίου 2015

Χιονοπτώσεις σε Βόρειες Σποράδες και ΝΑ Πήλιο

Πρόγνωση νομού Μαγνησίας

Μετά την πρόσκαιρη βελτίωση του καιρού σήμερα Σάββατο, νέο κύμα ψύχους θα επηρεάσει την περιοχή μας, με χιονοπτώσεις αρχικά αύριο βράδυ στο Πήλιο και την Όθρυ από τα 400μ και βροχή ή χιονόνερο στο Βόλο για λίγη ώρα. Τη Δευτέρα τα φαινόμενα θα περιοριστούν στις Β. Σποράδες με τις χιονοπτώσεις να κατεβαίνουν μέχρι τη θάλασσα το βράδυ και κατά διαστήματα να είναι έντονες, ιδιαίτερα στην Αλόννησο. Την Τρίτη οι χιονοπτώσεις θα συνεχιστούν στα νησιωτικά τμήματα και πρόσκαιρα στο ΝΑ Πήλιο, νοτιότερα από το ύψος της Αργαλαστής χωρίς να αποκλείεται να χιονίσει πρόσκαιρα και στο Αν. Πήλιο (Ζαγορά, Τσαγκαράδα, Χάνια). Οι άνεμοι από το βράδυ της Κυριακής θα ενισχυθούν σταδιακά και θα φτάσουν τα 8 με 9 μποφόρ την Τρίτη και την Τετάρτη. Η θερμοκρασία στα πεδινά θα κυμανθεί από -2 έως 5 βαθμούς Κελσίου.

Για την υπόλοιπη χώρα, χιονοπτώσεις θα σημειώνονται μέχρι την Τετάρτη σε Εύβοια, Αν. Στερεά και ημιορεινά τμήματα των Κυκλάδων, της Κρήτης και των νήσων του Αν. Αιγαίου. Οι άνεμοι από ΒΑ και ΒΔ διευθύνσεις θα φτάσουν μέχρι και τα 10 μποφόρ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΣΧΟΛΙΑ ΜΕ ΓΡΑΦΗ greeklish ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ
H efimerida-sporades.blogspot.gr ενθαρρύνει τους αναγνώστες να εκφράζουν τις απόψεις τους μέσα από τo blog. Παρακαλούμε τα κείμενα να μην είναι υβριστικά, να μην συκοφαντούν και να μην γράφονται σε greeklish. Οι διαχειριστές φέρουν ευθύνη μόνο για τα επώνυμα άρθρα των συντακτών και των συνεργατών της.
Σας ευχαριστούμε για την συμμετοχή σας.