Α. ΠΡΟΒΙΑΣ ΚΑΙ ΣΙΑ

Α. ΠΡΟΒΙΑΣ ΚΑΙ ΣΙΑ

Topos Real Estate

Topos Real Estate

ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΒΟΡΕΙΕΣ ΣΠΟΡΑΔΕΣ | facebook.com | youtube

Πέμπτη 8 Ιανουαρίου 2015

Σήμανση ζώων συντροφιάς

Αλόχα, η μεγαλοπρεπής
Ο Δήμος Σκοπέλου ανακοινώνει  ότι σύμφωνα με το νόμο 4039/2012 ΦΕΚ Α15/02022012, υποχρεούται όποιος διαθέτει ζώο συντροφιάς να του τοποθετήσει το ειδικό «τσίπ» διαδικτυακής βάσης σήμανσης. Επίσης πρέπει να γίνει καταγραφή του ζώου και του ιδιοκτήτη του (βιβλιάριο υγείας ή διαβατήριο).

Η σήμανση είναι υποχρεωτική και βαραίνει τον ιδιοκτήτη.

Σε περίπτωση μη συμμόρφωσης η ποινή είναι 300€, γι’ αυτό πρέπει ο κάθε ιδιοκτήτης να απευθυνθεί στον ιδιώτη κτηνίατρο της επιλογής του. Έτσι και οι κτηνίατροι θα μπορούν να περιθάλπουν τα αγαπημένα σας ζώα χωρίς να κινδυνεύουν και αυτοί από το νόμο.

Πληροφορίες στο τηλ:  2424350101

ΣΗΜ.: Όπως μας διευκρίνησε πριν από λίγο η κτηνίατρος Ουρανία Καθηνιώτη:
«'Ολα τα ζώα που έχουν άμεση ανάγκη θα δέχονται περίθαλψη, ακόμα κι αν δεν έχουν έως τώρα σημανθεί, αλλά ο κάθε ιδιοκτήτης θα πρέπει να προγραμματίσει από κει και πέρα την πραγματοποίηση της.»

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΣΧΟΛΙΑ ΜΕ ΓΡΑΦΗ greeklish ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ
H efimerida-sporades.blogspot.gr ενθαρρύνει τους αναγνώστες να εκφράζουν τις απόψεις τους μέσα από τo blog. Παρακαλούμε τα κείμενα να μην είναι υβριστικά, να μην συκοφαντούν και να μην γράφονται σε greeklish. Οι διαχειριστές φέρουν ευθύνη μόνο για τα επώνυμα άρθρα των συντακτών και των συνεργατών της.
Σας ευχαριστούμε για την συμμετοχή σας.