Α. ΠΡΟΒΙΑΣ ΚΑΙ ΣΙΑ

Α. ΠΡΟΒΙΑΣ ΚΑΙ ΣΙΑ

Topos Real Estate

Topos Real Estate

ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΒΟΡΕΙΕΣ ΣΠΟΡΑΔΕΣ | facebook.com | youtube

Παρασκευή 30 Ιανουαρίου 2015

Α.Ο. Σκοπέλου - Liberta (Ελευθεριακός)

Επιβεβαιώνεται και με την υπέροχη συλλεκτική αφίσα, που φιλοτέχνησε η ομάδα του Ελευθεριακού, ότι αύριο, 31 Ιανουαρίου, στις 7 μ.μ., η Σκόπελος θα αντιμετωπίσει στο γήπεδό της την αυτοοργανωμένη ομάδα της Liberta.

Kαι μια και μπήκαμε στο blog της ομάδας για να πάρουμε την αφίσα, διαβάστε και σεις μια ανακοίνωση - διαμαρτυρία της γενικής συνέλευσης του Ελευθεριακού, που σε όλους μας θυμίζει κάτι…

Ανακοίνωση - Διαμαρτυρία

Με αφορμή τα θλιβερά γεγονότα στο τελευταίο παιχνίδι μας με τον Απόλλωνα στα Κανάλια, νιώθουμε την ανάγκη ως Ελευθεριακός να τοποθετηθούμε δημόσια για το θέμα των παραγόντων στο σύγχρονο ποδόσφαιρο.

Πιο συγκεκριμένα, κατά τη διάρκεια του αγώνα, μετά από μια απόφαση του διαιτητή, παράγοντας της αντιπάλου εισέβαλε στο γήπεδο και άρχισε να τον βρίζει και να τον απειλεί, μπροστά σε όλους μας. Το χειρότερο είναι ότι αυτό έγινε μπροστά και σε ανήλικα παιδιά των ακαδημιών που έφερε ο ίδιος να παρακολουθήσουν το παιχνίδι, κάνοντας μάλιστα είσοδο στην αρχή του αγώνα με τους ποδοσφαιριστές των δύο ομάδων. Η γιορτή όμως του ποδοσφαίρου δεν κράτησε για πολύ. Φρόντισε ο ίδιος να την χαλάσει με τη συμπεριφορά του.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΤΟ ΥΠΟΛΟΙΠΟ ΚΕΙΜΕΝΟ ΕΔΩ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΣΧΟΛΙΑ ΜΕ ΓΡΑΦΗ greeklish ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ
H efimerida-sporades.blogspot.gr ενθαρρύνει τους αναγνώστες να εκφράζουν τις απόψεις τους μέσα από τo blog. Παρακαλούμε τα κείμενα να μην είναι υβριστικά, να μην συκοφαντούν και να μην γράφονται σε greeklish. Οι διαχειριστές φέρουν ευθύνη μόνο για τα επώνυμα άρθρα των συντακτών και των συνεργατών της.
Σας ευχαριστούμε για την συμμετοχή σας.