Α. ΠΡΟΒΙΑΣ ΚΑΙ ΣΙΑ

Α. ΠΡΟΒΙΑΣ ΚΑΙ ΣΙΑ

Topos Real Estate

Topos Real Estate

ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΒΟΡΕΙΕΣ ΣΠΟΡΑΔΕΣ | facebook.com | youtube

Τετάρτη 11 Φεβρουαρίου 2015

Κέντρο Υγείας Σκοπέλου // Καιρός για δράση!

Ο Σύλλογος Γυναικών Σκοπέλου, η Λαϊκή Επιτροπή Αγώνα και η Γραμματεία του ΠΑΜΕ Σκοπέλου σας καλούν σε ευρεία σύσκεψη την Τετάρτη 11/02/2015 και ώρα 19:00 στην αίθουσα του Δημοτικού Συμβουλίου.

Η μετάθεση (κλικ) της Παιδιάτρου του Κέντρου Υγείας στο νοσοκομείο της Χαλκίδας δημιουργεί ένα ακόμη σοβαρό κενό προσωπικού στα πολλά που ήδη υπάρχουν στο Κέντρο Υγείας, αποτελεί πλήγμα στην πρωτοβάθμια Υγεία του νησιού και σημαίνει μεγαλύτερη ταλαιπωρία και οικονομική επιβάρυνση για τους κατοίκους.

Είναι γνωστή σε όλους μας η άσχημη κατάσταση που επικρατεί στο Κέντρο Υγείας που οφείλεται:

Στις ελλείψεις ιατρικού και νοσηλευτικού προσωπικού, που προκαλούν μεγάλη ταλαιπωρία στους ασθενείς , τεράστια πίεση στους γιατρούς, το Διευθυντή και το υπόλοιπο προσωπικό.
Στα σοβαρά προβλήματα των κτιριακών εγκαταστάσεων που σχεδόν 5 χρόνια είναι ουσιαστικά χωρίς συντήρηση.

Καιρός να ανησυχούμε και να δράσουμε. Ο Σύλλογος Γυναικών Σκοπέλου, η Λαϊκή Επιτροπή Αγώνα και η Γραμματεία του ΠΑΜΕ Σκοπέλου σας καλούν σε ευρεία σύσκεψη την Τετάρτη 11/02/2015 και ώρα 19:00 στην αίθουσα του Δημοτικού Συμβουλίου.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΣΧΟΛΙΑ ΜΕ ΓΡΑΦΗ greeklish ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ
H efimerida-sporades.blogspot.gr ενθαρρύνει τους αναγνώστες να εκφράζουν τις απόψεις τους μέσα από τo blog. Παρακαλούμε τα κείμενα να μην είναι υβριστικά, να μην συκοφαντούν και να μην γράφονται σε greeklish. Οι διαχειριστές φέρουν ευθύνη μόνο για τα επώνυμα άρθρα των συντακτών και των συνεργατών της.
Σας ευχαριστούμε για την συμμετοχή σας.