Α. ΠΡΟΒΙΑΣ ΚΑΙ ΣΙΑ

Α. ΠΡΟΒΙΑΣ ΚΑΙ ΣΙΑ

Topos Real Estate

Topos Real Estate

ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΒΟΡΕΙΕΣ ΣΠΟΡΑΔΕΣ | facebook.com | youtube

Κυριακή 15 Φεβρουαρίου 2015

Α.Ο. Σκοπέλου // Στην κορυφή μέχρι το τέλος...

Ακάθεκτη η ποδοσφαιρική ομάδα του Α.Ο. Σκοπέλου φιγουράρει στην πρώτη θέση της βαθμολογίας και δύσκολα θα πέσει από εκεί, αφού και σήμερα, χωρίς να πιάσει την καλή της απόδοση, κέρδισε και τον Παγασητικό με 2-1, με τον Έρζον Χισάι να πετυχαίνει δύο πολύ ωραία τέρματα, το πρώτο στο 9' με προβολή ύστερα από πάσα του Προκοπίου Π. και το δεύτερο στο 70΄ με κεφάλια ύστερα από ωραία εκτέλεση φάουλ του Χρυσάνθη Στέλιου.

Η Σκόπελος είχε και άλλες ευκαιρίες κατά τη διάρκεια του αγώνα να διευρύνει το σκορ, αφού ο διαιτητής ακύρωσε γκολ του Αλιράι Σπύρου στο 85΄ για επιθετικό φάουλ, που έκανε λίγο νωρίτερα ο Προκοπίου Π. και είχε δυο χαμένες ευκαιρίες με κεφαλιές του Χρυσοφού Παντελή και του Καραγιώργου Τάκη στο δεύτερο ημίχρονο και δύο χαμένα τετ ατ τετ, ένα του Προκοπίου Προκόπη στο πρώτο ημίχρονο και ένα του Χρυσοφού Παντελή στο δεύτερο.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΦΩΤΟ ΕΔΩ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΣΧΟΛΙΑ ΜΕ ΓΡΑΦΗ greeklish ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ
H efimerida-sporades.blogspot.gr ενθαρρύνει τους αναγνώστες να εκφράζουν τις απόψεις τους μέσα από τo blog. Παρακαλούμε τα κείμενα να μην είναι υβριστικά, να μην συκοφαντούν και να μην γράφονται σε greeklish. Οι διαχειριστές φέρουν ευθύνη μόνο για τα επώνυμα άρθρα των συντακτών και των συνεργατών της.
Σας ευχαριστούμε για την συμμετοχή σας.