Α. ΠΡΟΒΙΑΣ ΚΑΙ ΣΙΑ

Α. ΠΡΟΒΙΑΣ ΚΑΙ ΣΙΑ

Topos Real Estate

Topos Real Estate

ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΒΟΡΕΙΕΣ ΣΠΟΡΑΔΕΣ | facebook.com | youtube

Τρίτη 3 Φεβρουαρίου 2015

Διάθεση δωρεάν εισιτηρίων στους οικονομικά αδύναμους

από την  Hellenic Seaways 

Για τρίτη συνεχή χρονιά, η εταιρεία Hellenic Seaways Α.Ν.Ε., ανταποκρίθηκε στο αίτημα του πολιτιστικού συλλόγου "Η Σκιάθος", για τη διάθεση δωρεάν εισιτηρίων σε οικονομικά αδύναμους.

Έχοντας υπόψη την πολύχρονη εταιρική κοινωνική δράση της Hellenic Seaways Α.Ν.Ε.  ο πολιτιστικός Σύλλογός, τον περασμένο Δεκέμβριο, απέστειλε  αίτημα στην εταιρεία, για την ανανέωση της δωρεάν διάθεσης εισιτηρίων για τη μετακίνηση των επιβατών, που ανήκουν σε ευαίσθητες κοινωνικές ομάδες και θα  χρειαστεί να μετακινηθούν για λόγους υγείας.

Η Hellenic Seaways A.N.E., αποδέχθηκε εκ νέου  στο αίτημα, συμβάλλοντας, σε μεγάλο βαθμό στην προσπάθεια του συλλόγου για την υποστήριξη των οικονομικά αδύναμων. Αξίζει να σημειωθεί πως περισσότερα από 150 άτομα, έχουν ήδη χρησιμοποιήσει τα δωρεάν εισιτήρια.

Το μέτρο επετεύχθη χάρη στην ανταπόκριση της εταιρείας, αλλά και της σημαντικής μεσολάβησης των ιδιοκτητών του τοπικού πρακτορείου κ. Νικολάου και κ. Ανδριτσόπουλου.

Λαμβάνοντας υπόψη την παρατεταμένη οικονομική δυσπραγία, ο σύλλογος ευχαριστεί θερμά και συγχαίρει την εταιρεία Hellenic Seaways A.N.E., για την εξαιρετικά χρήσιμη και παραδειγματική ενέργειά της, που δεν μπορεί παρά να  είναι δείκτης ευαισθησίας και πολιτισμού.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΣΧΟΛΙΑ ΜΕ ΓΡΑΦΗ greeklish ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ
H efimerida-sporades.blogspot.gr ενθαρρύνει τους αναγνώστες να εκφράζουν τις απόψεις τους μέσα από τo blog. Παρακαλούμε τα κείμενα να μην είναι υβριστικά, να μην συκοφαντούν και να μην γράφονται σε greeklish. Οι διαχειριστές φέρουν ευθύνη μόνο για τα επώνυμα άρθρα των συντακτών και των συνεργατών της.
Σας ευχαριστούμε για την συμμετοχή σας.