Α. ΠΡΟΒΙΑΣ ΚΑΙ ΣΙΑ

Α. ΠΡΟΒΙΑΣ ΚΑΙ ΣΙΑ

Topos Real Estate

Topos Real Estate

ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΒΟΡΕΙΕΣ ΣΠΟΡΑΔΕΣ | facebook.com | youtube

Τρίτη 10 Φεβρουαρίου 2015

Ανακοίνωση του Δήμου Σκοπέλου για τις τουριστικές εκθέσεις Σόφιας και Βελιγραδίου

Ο Δήμος Σκοπέλου στα πλαίσια της συμμετοχής-εκπροσώπησής του στις τουριστικές εκθέσεις της Σόφιας (Βουλγαρίας 12-14/02) και του Βελιγραδίου (Σερβίας 19-22/02) καλεί όσους επαγγελματίες του νησιού (Ξενοδόχους, Δωματιούχους, Καταστηματάρχες κλπ) επιθυμούν να προβληθούν μέσω των διαφημιστικών τους εντύπων να παραδώσουν τα διαφημιστικά έντυπα και φυλλάδιά τους στο ΚΕΠ (δ. Ιωάννα Βασιλούδη ή στο νόμιμο αναπληρωτή της) έως την Τρίτη 10.02.2015 και ώρα 11 πμ. για την έκθεση της Σόφιας και έως τη Δευτέρα 16.02.2015 για την έκθεση του Βελιγραδίου.

Παρακαλούμε τα έντυπα να είναι ελαφρώς πακεταρισμένα, να υπάρχει ένδειξη για ποιά έκθεση προορίζονται και η κάθε συσκευασία να μη ξεπερνά τα 200 έντυπα.

1 σχόλιο:

  1. Για οποιαδήποτε βοήθεια με τα βουλγαρικά ή με οτιδήποτε άλλο, 12 με 14 του μηνός, μπορώ να βοηθήσω. Facebook: John Longjohn

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΣΧΟΛΙΑ ΜΕ ΓΡΑΦΗ greeklish ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ
H efimerida-sporades.blogspot.gr ενθαρρύνει τους αναγνώστες να εκφράζουν τις απόψεις τους μέσα από τo blog. Παρακαλούμε τα κείμενα να μην είναι υβριστικά, να μην συκοφαντούν και να μην γράφονται σε greeklish. Οι διαχειριστές φέρουν ευθύνη μόνο για τα επώνυμα άρθρα των συντακτών και των συνεργατών της.
Σας ευχαριστούμε για την συμμετοχή σας.