Α. ΠΡΟΒΙΑΣ ΚΑΙ ΣΙΑ

Α. ΠΡΟΒΙΑΣ ΚΑΙ ΣΙΑ

Topos Real Estate

Topos Real Estate

ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΒΟΡΕΙΕΣ ΣΠΟΡΑΔΕΣ | facebook.com | youtube

Πέμπτη 26 Φεβρουαρίου 2015

Σκόπελος // Έρχονται, όχι ένας, όχι δύο, αλλά τρεις γιατροί!

Έρχονται τρεις γιατροί στη Σκόπελο, γράφουν ιστοσελίδες της Μαγνησίας και αναπαράγουν αβασάνιστα  με copy paste διάφοροι και ακόμα αβασάνιστα κάνουν like οι Σκοπελίτες, που γνωρίζουν από πρώτο χέρι τί σημαίνει Υγεία στο νησί…

Όταν σήμερα το πρωί ρώτησα άνθρωπο που γνωρίζει από τα μέσα, αν επιβεβαιώνει την είδηση μου είπε:
«Το άλλο με τον Τοτό το ξέρεις… Ποιοι γιατροί θα θελήσουν να έρθουν στο νησί με αμοιβή 900 περίπου ευρώ, με ενοίκιο και με ακριβά εισιτήρια… Όποιος έχει ενδιαφέρον ρωτάει ποιες συνθήκες επικρατούν στο Κέντρο Υγείας στο οποίο πρόκειται να πάει, πόσοι γιατροί υπηρετούν, τί εργαστήρια υπάρχουν, ποια είναι τα ενοίκια και πόσο κοστίζουν οι μετακινήσεις Αφού τα υπολογίσει όλα αυτά, την κάνει με ελαφρά..!»
Πάντως η πραγματική είδηση είναι ότι η 5η ΥΠΕ πρότεινε, νίπτουσα τας χείρας της ως Πόντιος Πιλάτος, την άμεση πρόσληψη 3 γιατρών, με την οποία συμφώνησε ο υπουργός, αλλά όλοι καταλαβαίνουμε, ότι από την πρόταση μέχρι την πρόσληψη και την εγκατάσταση στη Σκόπελο γιατρού, η απόσταση είναι μεγάλη και καμιά φορά δεν καλύπτεται...

Από την άλλη, σύμφωνα με πληροφορίες, ιδιώτες γιατροί, βρίσκοντας πρόσφορο έδαφος, αναζητούν κατάλληλο κτίριο στη Σκόπελο για να δημιουργήσουν ένα ιδιωτικό Κέντρο Υγείας, μια εξέλιξη που πολλοί Σκοπελίτες, μπροστά στην απόγνωση και την αβεβαιότητα, βλέπουν με καλό μάτι.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΣΧΟΛΙΑ ΜΕ ΓΡΑΦΗ greeklish ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ
H efimerida-sporades.blogspot.gr ενθαρρύνει τους αναγνώστες να εκφράζουν τις απόψεις τους μέσα από τo blog. Παρακαλούμε τα κείμενα να μην είναι υβριστικά, να μην συκοφαντούν και να μην γράφονται σε greeklish. Οι διαχειριστές φέρουν ευθύνη μόνο για τα επώνυμα άρθρα των συντακτών και των συνεργατών της.
Σας ευχαριστούμε για την συμμετοχή σας.