Α. ΠΡΟΒΙΑΣ ΚΑΙ ΣΙΑ

Α. ΠΡΟΒΙΑΣ ΚΑΙ ΣΙΑ

Topos Real Estate

Topos Real Estate

ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΒΟΡΕΙΕΣ ΣΠΟΡΑΔΕΣ | facebook.com | youtube

Τρίτη 10 Φεβρουαρίου 2015

SpyrouPhiloxenia / Nέα επιχειρηματική δραστηριότητα από τον όμιλο “Spyrou Hotels & Companies”

Μια νέα και ιδιαίτερα φιλόδοξη επιχειρηματική δραστηριότητα  ανακοίνωσε ο ξενοδοχειακός όμιλος “Spyrou Hotels & Companies”.

Από την Τρίτη, 10 Φεβρουαρίου 2015  είναι διαθέσιμη η πλατφόρμα www.spyrouphiloxenia.com για ηλεκτρονικές ξενοδοχειακές κρατήσεις ταξιδιωτών  καθώς και η παροχή σε ανεξαρτήτους ξενοδόχους υπηρεσιών Sales, Marketing, Consulting και e-Bookings. 

Η διαφοροποίηση της πλατφόρμας “Spyrou Philoxenia” συνίσταται στην παροχή αδιαμφισβήτητης “Best Rate Guarantee” σε συνδυασμό με ένα εύχρηστο σύστημα ηλεκτρονικών κρατήσεων «επόμενης γενιάς». 

Ο κ. Γιώργος Μιχάλης, Project Director της εταιρείας δήλωσε «Το όφελος αφορά τόσο στον ταξιδιώτη –τουρίστα όσο και στον ανεξάρτητο ξενοδόχο. Είναι αντιληπτό πως υπάρχουν τεράστια περιθώρια βελτιστοποίησης της συνολικής ικανοποίησης των τουριστών που επισκέπτονται την χώρα μας σε συνδυασμό με την αύξηση της κερδοφορίας των ξενοδοχείων. Στο σημείο αυτό αξίζει να υπογραμμίσουμε ότι οι συνεργαζόμενοι ξενοδόχοι έχουν εγγυημένη βελτιστοποίηση των οικονομικών τους αποτελεσμάτων με μηδενικό ρίσκο. 

Βασισμένοι στην 40χρονη πορεία του Ομίλου μας προβαίνουμε στην υλοποίηση της σχετικής δραστηριότητας με την βεβαιότητα πως θα ανταποκριθούμε στις σύγχρονες απαιτήσεις της ταχεία μεταλλασσόμενης  τουριστικής αγοράς».

Οι ενδιαφερόμενοι ξενοδόχοι, για περισσότερες πληροφορίες,  μπορούν να επικοινωνούν στο τηλέφωνο 210 6919111,

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΣΧΟΛΙΑ ΜΕ ΓΡΑΦΗ greeklish ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ
H efimerida-sporades.blogspot.gr ενθαρρύνει τους αναγνώστες να εκφράζουν τις απόψεις τους μέσα από τo blog. Παρακαλούμε τα κείμενα να μην είναι υβριστικά, να μην συκοφαντούν και να μην γράφονται σε greeklish. Οι διαχειριστές φέρουν ευθύνη μόνο για τα επώνυμα άρθρα των συντακτών και των συνεργατών της.
Σας ευχαριστούμε για την συμμετοχή σας.