Α. ΠΡΟΒΙΑΣ ΚΑΙ ΣΙΑ

Α. ΠΡΟΒΙΑΣ ΚΑΙ ΣΙΑ

Topos Real Estate

Topos Real Estate

ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΒΟΡΕΙΕΣ ΣΠΟΡΑΔΕΣ | facebook.com | youtube

Τρίτη 3 Μαρτίου 2015

Σκόπελος // Στειρώσεις αδέσποτων με την Animal Action

Η Animal Action σε συνεργασία με την Κτηνίατρο της Σκοπέλου Καθηνιώτη Ουρανία θα πραγματοποιήσει στειρώσεις σε αδέσποτες γάτες του νησιού.Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επικοινωνούν με τη κτηνιατρείο ή να επισκέπτονται τα link της δημοσίευσης.
Γίνε Φίλος/Φίλη της Animal Action και Στείρωσε Δωρεάν

Μέτα από χιλιάδες τηλεφωνήματα που δέχθηκε η Animal Action από φιλόζωους πολίτες με κύριο αίτημα, τη στείρωση αδέσποτων ζώων, λανσάρει το ήδη πετυχημένο στην Αθήνα «Πρόγραμμα Φιλίας» και στη Σκόπελο. 

Το πρόγραμμα περιλαμβάνει τα εξής απλά βήματα:

Συμπλήρωνεις την φόρμα «Πρόγραμμα Φιλίας» της Animal Action με τα στοιχεία σου και την στέλνεις πίσω είτε μέσω email, φαξ, ταχυδρομείο. Δείτε τη φόρμα εδώ:http://www.animalactiongreece.gr/1041…/Gine-Filos---Filh-mas 

Καταβάλεις το ποσό των 30€ είτε μέσω:
Tράπεζας Eurobank EFG:
Όνομα λογαριασμού: Δράση για τα Ζώα στην Ελλάδα
Κατάστημα Τραπέζης: 0221 Παλαιό Φάληρο
Αριθμός Λογαριασμού: 0026-0221-31-0101492538
ΙΒΑΝ: GR3302602210000310101492538
PayPal
Tαχυδρομείο

Αυτομάτως δικαιούσαι:
Μια δωρεάν στείρωση αδέσποτης γάτας στους...
συνεργαζόμενους κτηνιάτρους της Σκοπέλου.

Κάθε επόμενη στείρωση αδέσποτης γάτας χρεώνεται επίσης 30€ τα οποία πάλι καταβάλλετε πριν την στείρωση στην Animal Action και γίνεται στους ίδιους συνεργαζόμενους με εμάς κτηνίατρους.

Προτεραιότητα συμμετοχής στις δράσεις και τα προγράμματά μας.

Μια πλαστικοποιημένη ετήσια κάρτα φίλου – φίλης.

Ενημέρωση για τις δράσεις μας μέσα από το newsletter.

Στόχοι της συντονισμένης αυτής δράσης δεν είναι άλλοι παρά η αποτελεσματική και ανθρώπινη αντιμετώπιση του υπερπληθυσμού αδέσποτων γατών, η εξασφάλιση της υγείας των αδέσποτων ζώων, και η πρόληψη της Δημόσιας Υγείας. 

Γνωρίζοντας τις οικονομική δυσχέρεια των ημερών, θέλουμε να βοηθήσουμε κατά το μέγιστο δυνατό εσάς, τους φιλόζωους φίλους μας στη Λάρισσα, που πιστοί στην αποστολή σας φροντίζετε τα αδέσποτα ζώα της γειτονιάς σας προσφέροντας παράλληλα κι ένα σπουδαίο έργο στο κοινωνικό σύνολο.

Με 30€ μόνο, μπορείς πλέον να στειρώσεις το αδέσποτο γατάκι της γειτονιάς σου και να γίνεις φίλος/η της Animal Action! 

Όλοι οφείλουμε να γνωρίζουμε πόσο ευεργετική είναι η στείρωση για τα ζωάκια μιας και:
Eξασφαλίζεται η υγεία του αδέσποτου ζώου προλαβαίνοντας καρκίνους στα γεννητικά όργανα και άλλες ασθένειες που μεταδίδονται με την πράξη της αναπαραγωγής. Τα στειρωμένα ζώα, δίνουν την εικόνα ενός υγιούς, ήρεμου αδέσποτου πληθυσμού.

Εξαλείφονται τα επιθετικά φαινόμενα μεταξύ αρσενικών ζώων καθώς η στείρωση μειώνει την επιθετικότητα των ζώων.

Επιτυγχάνεται σταδιακά ένας αριθμητικά διαχειρίσιμος αδέσποτος πληθυσμός το οποίο συνεπάγεται και κοινωνικά οφέλη όπως:

- Λιγότερα ατυχήματα από αδέσποτα που "πετάγονται" ξαφνικά στους δρόμους

- Λιγότερα υγειονομικά προβλήματα και καθαρότερο οικιστικό περιβάλλον από την ελαχιστοποίηση επιδρομών αδεσπότων σε κάδους απορριμάτων.

- Λιγότερα περιττώματα στους δρόμους. 

Ένας υγιής, μικρός σε αριθμό και φροντισμένος αδέσποτος πληθυσμός είναι ένα ευχάριστο θέαμα καταρχάς για τους ίδιους τους κατοίκους μιας περιοχής αλλά και για τον οποιονδήποτε ξένο επισκέπτη της χώρας μας που περιμένει μια Ευρωπαϊκή εικόνα αντιμετώπισης των ζώων - μακριά από την εξαθλίωση.

Η στείρωση είναι η μόνη ανθρώπινη και επιστημονικά αποδεδειγμένη μέθοδος διαχείρησης των αδεσπότων. Αρκεί κανείς να σκεφτεί ότι από ένα αστείρωτο, αδέσποτο ζώο μπορούν να προκύψουν πάνω από 5.000 νέα αδέσποτα σε 5 χρόνια! 

Θυμηθείτε και τον αγαπημένο μας ‘Πηδηχτούλη’ που ακόμη δεν έχει κλείσει ραντεβού για στείρωση!
http://www.youtube.com/watch?v=q_btLDSb_DA 

Τι περιμένετε λοιπόν; Γίνετε φίλοι μας!
Για περισσότερες πληροφορίες επικοινωνείστε στα γραφεία μας στο:
210 38 40 010 ή στείλτε μας email στο info@animalactiongreece.gr
Πάνω από 50 χρόνια φιλοζωικής δράσης στην Ελλάδα
www.animalactiongreece.gr

Υποστηρίξτε το έργο της Animal Action μ' ένα SMS στο 54345 γράφοντας "ANIMAL", με χρέωση €3,62 συμπ. ΦΠΑ ή μέσω του eshophttp://eshop.animalactiongreece.gr/1_1/HomePage
Η Animal Action δεν επιδοτείται από το κράτος και το έργο της στηρίζεται από δωρεές ζωόφιλων πολιτών.

Σχετικά με τη Animal Action:
H Animal Action (πρώην GAWF), ιδρύθηκε το 1959 και είναι μη κερδοσκοπική εταιρεία με έδρα την Αθήνα και το Λονδίνο. Αριθμός Πρωτοδικείου 63793/505.
ΑΠΟΣΤΟΛΗ: Η συνεχιζόμενη βελτίωση της ζωής των ζώων στην Ελλάδα.
H Animal Action, ως μια Πανελλαδική Φιλοζωική Οργάνωση, αναλαμβάνει τις παρακάτω δράσεις:
• Πρόγραμμα Στειρώσεων Αδέσποτων Ζώων μέσω κινητής κτηνιατρικής ομάδα που στειρώνει αδέσποτα ζώα σε όλη την Ελλάδα κυρίως όμως σε περιοχές που δεν υπάρχει κτηνίατρος και πάντα σε συνεργασία με τοπικά φιλοζωικά σωματεία και εθελοντές.
• Πρόγραμμα Φροντίδας Ιπποειδών: η ειδικευμένη σε ιπποειδή κινητή κτηνιατρική ομάδα της Animal Action διοργανώνει εκστρατείες περίθαλψης αλλά και εκπαίδευσης γύρω από την φροντίδα των αγαπημένων μας αλόγων, γαϊδουριών, μουλαριών και πόνι.
• Εκπαιδευτικά προγράμματα σε παιδιά για να δημιουργήσουμε τους μελλοντικούς φιλόζωους.
• Ομάδες Πίεσης (lobbying): Εφαρμογή και βελτίωση των νόμων που αφορούν στα ζώα. Μεγάλη επιτυχία της Animal Action σημειώθηκε με την ψήφηση του τελευταίου νόμου (4039/12) από το Ελληνικό Κοινοβούλιο για την προστασία των ζώων, καθώς για πρώτη φορά και με πανευρωπαϊκή πρωτιά, η Ελλάδα είναι η μόνη χώρα που απαγορεύει τη χρησιμοποίηση κάθε είδους ζώου σε κάθε είδους θέαμα και άλλες συναφείς δραστηριότητες (π.χ. τσίρκο, δελφινάρια, κλπ)!
• Εκστρατείες υπέρ της προστασίας των παραγωγικών ζώων (αυγoπαραγωγικές κότες, μεταφορά ζώων, κλωνοποίηση) ως αποκλειστικός εκπρόσωπος του Eurogroup for Animals.
Ο οργανισμός μας δεν επιδοτείται από το κράτος και στηρίζεται από μέλη σε Ελλάδα και Ευρώπη.
Πάνω από 50 χρόνια φιλοζωικής δράσης στην Ελλάδα

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΣΧΟΛΙΑ ΜΕ ΓΡΑΦΗ greeklish ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ
H efimerida-sporades.blogspot.gr ενθαρρύνει τους αναγνώστες να εκφράζουν τις απόψεις τους μέσα από τo blog. Παρακαλούμε τα κείμενα να μην είναι υβριστικά, να μην συκοφαντούν και να μην γράφονται σε greeklish. Οι διαχειριστές φέρουν ευθύνη μόνο για τα επώνυμα άρθρα των συντακτών και των συνεργατών της.
Σας ευχαριστούμε για την συμμετοχή σας.