Α. ΠΡΟΒΙΑΣ ΚΑΙ ΣΙΑ

Α. ΠΡΟΒΙΑΣ ΚΑΙ ΣΙΑ

Topos Real Estate

Topos Real Estate

ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΒΟΡΕΙΕΣ ΣΠΟΡΑΔΕΣ | facebook.com | youtube

Δευτέρα 2 Μαρτίου 2015

Αλόννησος // Αποκριάτικη γιορτή του ΚΔΑΠ

Κέφι και χαρά μοίρασαν τα παιδιά του Κέντρου Δημιουργικής Απασχόλησης Παιδιών του Δήμου Αλοννήσου με την αποκριάτικη γιορτή τους, που πραγματοποιήθηκε στην αίθουσα εκδηλώσεων του Δήμου Αλοννήσου.

Σαν κάτοικοι μιας φανταστικής πολιτείας, της Γαργαλούπολης, έδωσαν το μήνυμα της ανεμελιάς της αποκριάς. Ομάδες με κλόουν, πειρατές, Κινέζες, χίπισσες, τσιγγάνους και Ινδιάνους διασκέδασαν το κοινό με τα τραγούδια «Το καρναβάλι έρχεται πάλι», «Αποκριά στη Γαργαλούπολη», «Το γαϊτανάκι της αγάπης», «Η αποκριά» και «Το όραμα για το αύριο» και με τα μικρά σκετς τους. Την ηρεμία στην Γαργαλούπολη προσπάθησε να χαλάσει η κακιά μάγισσα Ερετζούμ, που μεταμφιεσμένη σε πεταλούδα δοκίμασε να κλέψει τα χαμόγελα των Γαργαλουπολιτών. Την ανακάλυψαν όμως και στη συνέχεια γιόρτασαν όλοι μαζί χαμογελαστοί το καρναβάλι, χορεύοντας το γαϊτανάκι.

Το προσωπικό και οι μαθητές του ΚΔΑΠ Αλοννήσου σας εύχονται Καλή Σαρακοστή.
• Το Κ.Δ.Α.Π. Αλοννήσου λειτουργεί υπό την αιγίδα του Οργανισμού Πολιτιστικών – Αθλητικών – Κοινωνικών Δράσεων Αλοννήσου στα πλαίσια της Δράσης «Εναρμόνιση οικογενειακής και επαγγελματικής ζωής» του Υπουργείου Εργασίας και Κοινωνικής Ασφάλισης

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΣΧΟΛΙΑ ΜΕ ΓΡΑΦΗ greeklish ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ
H efimerida-sporades.blogspot.gr ενθαρρύνει τους αναγνώστες να εκφράζουν τις απόψεις τους μέσα από τo blog. Παρακαλούμε τα κείμενα να μην είναι υβριστικά, να μην συκοφαντούν και να μην γράφονται σε greeklish. Οι διαχειριστές φέρουν ευθύνη μόνο για τα επώνυμα άρθρα των συντακτών και των συνεργατών της.
Σας ευχαριστούμε για την συμμετοχή σας.