Α. ΠΡΟΒΙΑΣ ΚΑΙ ΣΙΑ

Α. ΠΡΟΒΙΑΣ ΚΑΙ ΣΙΑ

Topos Real Estate

Topos Real Estate

ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΒΟΡΕΙΕΣ ΣΠΟΡΑΔΕΣ | facebook.com | youtube

Παρασκευή 24 Απριλίου 2015

6η τακτική συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου Σκοπέλου

Πολλά και ενδιαφέροντα, με μια πρώτη ανάγνωση, τα θέματα που θα συζητηθούν στην 6η τακτική συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου Σκοπέλου, που θα πραγματοποιηθεί την Δευτέρα 27 Απριλίου, στις 7 μ.μ., για συζήτηση και λήψη απόφασης για τα παρακάτω:
Ενημέρωση Δ.Σ. και ψήφισμα για τα Ταμειακά Διαθέσιμα των Δήμων (ΚΕΔΕ)

Εξέταση της υπ'αριθ. 1580/3-3-2015 αίτησης της Αστικής Εταιρείας Μη κερδοσκοπικού χαρακτήρα με την επωνυμία CAMPHILL SKOPELOS ISLAND και το διακριτικό τίτλο «Το περιβόλι της Κέρυς».

Απόψεις φορέων για το Επιχειρησιακό σχέδιο για τη κατασκευή υποβρυχίων μουσείων και καταδυτικών πάρκων στις νήσους Σποράδες και στον Δυτικό Παγασητικό. 

Εξέταση εγγράφου του Ι.Κ.Α Αθηνών με θέμα: «Σχετικά με την λειτουργία του Γραφείου Κοινωνικής Ασφάλισης ΙΚΑ - ΕΤΑΜ στη Σκόπελο.

Εξέταση πρότασης της Λαϊκής Συσπείρωσης

Καθορισμός των χώρων μεταβίβασης του δικαιώματος απλής χρήσης αιγιαλού, παραλίας σε τρίτους με σύναψη μισθωτικής σχέσης με δημοπρασία για το έτος 2015 

Τροποποίηση όρων και καθ' υπέρβαση άδειας λειτουργίας καταστήματος της Καλογεράκη Σωτηρίας του Ιωάννη

Ανάκληση άδειας λειτουργίας καταστήματος της...
Καλογεράκη Σωτηρίας του Ιωάννη

Ανάκληση ή μη άδειας ίδρυσης και λειτουργίας Κ.Υ.Ε. Οβελιστήριο - Αναψυκτήριο χωρίς Παρασκευαστήριο που βρίσκεται στην περιοχή Ποτόκι του Δήμου Σκοπέλου ιδιοκτησίας της κ. Ταλαδιανού Γεωργίας του Κων/νου.

Έγκριση του Πρωτοκόλλου Συνεργασίας μεταξύ Δήμου Σκοπέλου και Περιφέρειας Θεσσαλίας για την εκτέλεση του έργου παροχής τροφίμων σε άστεγους και άτομα που διαβιούν σε συνθήκες στέγης που δεν εξασφαλίζουν δυνατότητα   καθημερινής   σίτισης   και διατροφής. Εξουσιοδότηση του Δημάρχου Σκοπέλου για την υπογραφή του Πρωτοκόλλου Συνεργασίας.

Σύσταση 3μελούς Επιτροπής με αναπληρωματικά μέλη και ορισμό Αντιδημάρχου που θα έχει την ευθύνη από πλευράς Δήμου Σκοπέλου για τη διαχείριση του προγράμματος και την διανομή των τροφίμων στους δικαιούχους».

Διαγραφή ποσού 80,00 € από χρηματικό κατάλογο του Νικολάου Ιωάννη του Σπυρίδωνα

Διαγραφή ποσού 80,00 € από χρηματικό κατάλογο του Ιωάννου Σπυρίδωνα του Χαρίτου.

Διαγραφή ποσού 80,00 € από χρηματικό κατάλογο της Χριστίνη Ευαγγελίας του Αλεξάνδρου.

Αποδοχή επιχορήγησης για κάλυψη λειτουργικών δαπανών των σχολείων έτους 2015 (Β'Δόση) και κατανομή στις σχολικές επιτροπές

Εξέταση εγγράφου της Αποκεντρωμένης Διοίκησης Θεσσαλίας - Στερεάς Ελλάδας με θέμα: «Ορισμός μελών για την ανασυγκρότηση της επιτροπής σχετικά με την οργανωμένη εγκατάσταση πλανόδιων.

Εκμετάλλευση Λαογραφικού Μουσείου Γλώσσας από τον Πολιτιστικό και Εξωραϊστικό Σύλλογο Γλώσσας

Έγκριση οδοιπορικών εξόδων για εκτός έδρας μετακινήσεις Δημάρχου και Αιρετών.

Τροποποίηση χρήσης δημοτικής έκτασης από «Πάρκο κυκλοφοριακής αγωγής» σε βοηθητικό γήπεδο ποδοσφαίρου

Εξέταση της υπ' αριθ. 76/8-1-2015 αιτήσεως της κας Λαμπρόγιαννη Αναστασίας, εκπροσώπου της Αστικής μη Κερδοσκοπικής Εταιρείας με τίτλο «Σκόπελος - Πολιτισμός - Περιβάλλον - Ζωοφιλία.

Εξέταση της υπ' αριθ. 2502/28-4-2015 αιτήσεως της κας Λαμπρόγιαννη Αναστασίας, εκπροσώπου της Αστικής μη Κερδοσκοπικής Εταιρείας με τίτλο «Σκόπελος - Πολιτισμός - Περιβάλλον - Ζωοφιλία

Τροποποίηση της υπ'αριθ. 166/2014 απόφασης του Δημοτικού Συμβουλίου με θέμα: «Ορισμός μελών για την συγκρότηση του Διοικητικού Συμβουλίου της  Σχολικής Επιτροπής Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης του Δήμου Σκοπέλου (άρθρο 103 παρ.4 Ν.3852/2010)».

Αποδοχή της υπ'αριθμ. 80.5/2014 απόφασης του Διοικητικού Συμβουλίου του Πράσινου Ταμείου με θέμα : Αντικατάσταση ενταγμένου έργου στο Χ.Π. «Αστική Αναζωογόνηση 2012-2015» για το έτος 2013-Δήμου Σκοπέλου

Ψήφιση πίστωσης για την κάλυψη εξόδων φιλοξενίας

Ψήφιση πίστωσης για την ζωντανή αναμετάδοση μέσω του διαδικτύου των συνεδριάσεων του Δημοτικού Συμβουλίου Σκοπέλου

Αναμόρφωση Προϋπολογισμού Δημοτικού Λιμενικού Ταμείου Δήμου Σκοπέλου 

Εξέταση του Κυνηγετικού Συλλόγου Σκοπέλου με θέμα: «Παραχώρηση δημοτικού κτιρίου για προσωρινή στέγαση»

Υποκατάσταση του φορέα διαχείρισης καταφύγιο τουριστικών σκαφών Ν. Κλήματος από το Λιμενικό Ταμείο Σκοπέλου

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΣΧΟΛΙΑ ΜΕ ΓΡΑΦΗ greeklish ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ
H efimerida-sporades.blogspot.gr ενθαρρύνει τους αναγνώστες να εκφράζουν τις απόψεις τους μέσα από τo blog. Παρακαλούμε τα κείμενα να μην είναι υβριστικά, να μην συκοφαντούν και να μην γράφονται σε greeklish. Οι διαχειριστές φέρουν ευθύνη μόνο για τα επώνυμα άρθρα των συντακτών και των συνεργατών της.
Σας ευχαριστούμε για την συμμετοχή σας.