Α. ΠΡΟΒΙΑΣ ΚΑΙ ΣΙΑ

Α. ΠΡΟΒΙΑΣ ΚΑΙ ΣΙΑ

Topos Real Estate

Topos Real Estate

ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΒΟΡΕΙΕΣ ΣΠΟΡΑΔΕΣ | facebook.com | youtube

Τετάρτη 8 Απριλίου 2015

Το "ΑΒ" Σκοπέλου για δεύτερη φορά κοντά σε οικονομικά αδύναμους συμπολίτες μας

O ιδιοκτήτης του ΑΒ Σκοπέλου Γιάννης Ζέρβας μαζί με τον σύμβουλο του καταστήματος Θανάση Γκλαβάνη επισκέφθηκαν σήμερα τον Δήμαρχο Σκοπέλου Χρήστο Βασιλούδη και του παρέδωσαν, στο πλαίσιο της δράσης «52 εβδομάδες σίτισης και φροντίδας σε όλη την Ελλάδα» δωροεπιταγές αξίας 819,90€, οι οποίες θα δοθούν σε οικονομικά αδύναμους συμπολίτες μας μέσω της κοινωνικής υπηρεσίας του Δήμου.

Όπως είπε στην εφημερίδα «Βόρειες Σποράδες» ο κ. Γιάννης Ζέρβας:
«Στην ΑΒ γινόμαστε κρίκοι μιας μεγάλης Αλυσίδας Αλληλεγγύης και κάνουμε κάθε μέρα ό,τι μπορούμε για να αλλάξουμε τη ζωή όλων μας προς το καλύτερο. Με το βλέμμα στραμμένο στον συνάνθρωπό μας ξεκινήσαμε μια τεράστια εκστρατεία απ΄την μια άκρη της Ελλάδας στην άλλη, με στόχο μέσα από δράσεις σίτισης και φροντίδας να χαρίσουμε χαμόγελο και ελπίδα!»

Ο Δήμαρχος Σκοπέλου ευχαρίστησε τους εκπροσώπους της ΑΒ Βασιλόπουλος για την προσφορά τους και είπε ότι τέτοιες ενέργειες που ανακουφίζουν οικονομικά αδύναμους συμπολίτες μας και μακάρι και άλλες εταιρίες να μιμηθούν το παράδειγμα της ΑΒ Βασιλόπουλος.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΣΧΟΛΙΑ ΜΕ ΓΡΑΦΗ greeklish ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ
H efimerida-sporades.blogspot.gr ενθαρρύνει τους αναγνώστες να εκφράζουν τις απόψεις τους μέσα από τo blog. Παρακαλούμε τα κείμενα να μην είναι υβριστικά, να μην συκοφαντούν και να μην γράφονται σε greeklish. Οι διαχειριστές φέρουν ευθύνη μόνο για τα επώνυμα άρθρα των συντακτών και των συνεργατών της.
Σας ευχαριστούμε για την συμμετοχή σας.